Τέξας: Δραπέτης σκοτώνει 4 παιδία και τον παππού

ABC NEWS

Ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό ήταν σε εξέλιξη για τον 46χρονο Γκονζάλο Λόπεζ όταν ένας ενήλικας και τέσσερα παιδιά βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε μια κατοικία στην κομητεία Λεόν στο ανατολικό-κεντρικό Τέξας, κοντά στο μέρος όπου ο κρατούμενος είχε διαφύγει τρεις εβδομάδες πριν. Ο Λόπεζ πιστεύεται ότι διέρρηξε το σπίτι και διέπραξε τους φόνους, σύμφωνα με το Υπουργείο Ποινικής Δικαιοσύνης του Τέξας.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία πέντε ανθρώπων σκοτώθηκε από τις αρχές την Πέμπτη, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Το ράντσο πιστεύεται ότι ήταν ένα ήταν εξοχικό σπίτι για τα θύματα, των οποίων η κύρια κατοικία ήταν στην περιοχή του Χιούστον. Οι αρχές ανέφεραν ότι η οικογένεια εθεάθη το πρωί της Πέμπτης και βρέθηκε δολοφονημένη γύρω στις 6 μ.m. τοπική ώρα, όταν ένα άτομο επικοινώνησε με τις αρχές επιβολής του νόμου επειδή δεν είχαν νέα από ηλικιωμένο συγγενή μέσα στο σπίτι και ανησυχούσαν.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν από τις αρχές την Παρασκευή ως μέλη οικογένειας Τόμμπολ — αδελφοί Γουέιλον Κόλινς, 18 ετών, Κάρσον Κόλινς, 16 ετών, και Χάντσον Κόλινς, 11 ετών. ο ξάδερφός τους, Μπράισον Κόλινς, 11; και τον παππού τους, Μαρκ Κόλινς, 66 ετών.

Πηγή: abc NEWS – Φωτό: Οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για μια κοινοτική αγρυπνία στο Λύκειο Tomball για τα πέντε μέλη μιας οικογένειας της περιοχής που σκοτώθηκαν από έναν κρατούμενο που δραπέτευσε στις 3 Ιουνίου 2022, στο Tomball του Τέξας.