Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση πυροβολισμών στο Γκάζι, καθώς ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες φαίνεται πως ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται η παρέα των Κρητικών που ήταν και αυτοί που τραυματίστηκαν, να βρίσκονται επί της οδού Ιάκχου, όταν δύο άτομα τους πλησιάζουν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο νωρίτερα, το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες πέρασε και έβρεξε τους Κρητικούς και αυτοί με τη σειρά τους τους ζήτησαν τον λόγο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες που – όπως όλα δείχνουν – είναι με βαρύ ποινικό μητρώο και εμπλέκονται στον κόσμο της νύχτας, κατέβηκαν από το όχημα, τους πλησίασαν, λογομάχησαν και πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς εξ επαφής.

Οι τρεις τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο «Γεώργιος Γεννηματάς», με τον έναν εξ αυτών να κρίνεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άτομο που πυροβόλησε, έριξε επτά σφαίρες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών

17.12.2023