Τα πράσινα απορρυπαντικά ECOS κερδίζουν το στοίχημα της αγοράς

Γράφει η Δημοσιογράφος Μαρία Σούρλα

Η πρόεδρος και γενική διευθύντρια της εταιρείας Earth Friendly Products κα Kelly Vlahakis – Hanks συστήνει τα προϊόντα και την εταιρεία στο ελληνικό κοινό, και όχι μόνο, και έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στη χώρα μας.

Αυτό που υπάρχει μέσα στο κάθε μπουκάλι είναι και αυτό που μετράει. Γι’ αυτό εδώ και πάνω από 50 χρόνια, ονειρευόμαστε, δημιουργούμε, και τελειοποιούμε πράσινα, αειφόρα καθαριστικά που δουλεύουν τέλεια και είναι ασφαλέστερα για τους ανθρώπους, τα ζωάκια, και τον πλανήτη μας!

Τα ECOS είναι πιστοποιημένα και βραβευμένα από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών (EPA) με το «Safer Choice», ως η κορυφαία επιλογή στον τομέα της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των καθαριστικών προϊόντων.

Τα προϊόντα παράγονται από φυτικές πρώτες ύλες και όχι από τοξικές χημικές ουσίες. Η φύση δίνει εξαιρετικές λύσεις για να καθαρίζουμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Τα προϊόντα ECOS συνδυάζουν ποιότητα, τιμή, αλλά και διαρκή υγεία, και η επιχείρησή έχει κάνει τρόπο ζωής την αειφορία και την πράσινη επιχειρηματική ανάπτυξη.

Δοκιμάστε τα και να είστε βέβαιοι ότι στο μέλλον μόνο αυτά θα χρησιμοποιείτε.

Μαρία Σούρλα

Δημοσιογράφος 

19/1/23