Τηλεφώνημα πριν τη συνεδρίαση της ΚΕ, Στ. Κασσελάκης και Εφη Αχτσιόγλου

Σύμφωνα με κύκλους κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου, με την κλήση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να μένει αναπάντητη.

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο» αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα ωστόσο η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε κατηγορηματικά μέσω της «Εφ.Συν.» ότι αρνήθηκε να απαντήσει τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη χθες το πρωί, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, όπως ανέφερε δημοσίευμα του iEidiseis.gr. «Όχι παιχνίδια σε βάρος μου» είναι το μήνυμα της πρώην υπουργού. «Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», συμπλήρωσε.

Κύκλοι Αχτσιόγλου: «Οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news»

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου.

Προσθέτουν επίσης ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

12.11.2023