Την βαθύτατη θλίψη και οδύνη του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον θάνατο των πέντε στη Λιβύη

Τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο τριών στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών, μελών της αποστολής στη Λιβύη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα εκφράζει με ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ταυτόχρονα εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

 Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο τριών στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές τους. Παράλληλα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Αναμένουμε το συντομότερο ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις συνθήκες του δυστυχήματος και ειδικότερα για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για τη μετακίνηση της αποστολής σε εμπόλεμη ζώνη που είχε πληγεί βαρύτατα από την καταιγίδα Daniel, με χιλιάδες νεκρούς.

Επιπλέον αναμένουμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 19:35 με αναφορά σε «ελαφρούς τραυματισμούς», ενώ η είδηση του θανάτου μελών της αποστολής αποκαλύφθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ.

Κώστας Μεσσηνέζης Δημοσιογράφος

18.9.2023