Τουριστική επικοινωνία στην Ελλάδα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συλλογικού τόμου της καθηγήτριας και προέδρου της ΕΠΕΤΑΔ κας Τέσσας Δουλκέρη «Τουριστική επικοινωνία στην Ελλάδα», από τις εκδόσεις Παπαζήση, στο φιλόξενο χώρο του Ιανού στην Αθήνα.

Τον τόμο προλογίζουν η τ. πρύτανις Παντείου πανεπιστημίου κα Ισμήνη Κριάρη και ο ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ  κ. Νίκος Ιντζεσίλογλου.

Οι άξονες που διαπραγματεύεται η έκδοση αφορούν ζητήματα του θεματικού τουρισμού, όπως πολιτιστικό, οινοτουρισμό, οικοτουρισμό και νέες τεχνολογίες.

Αναλύεται το θέμα της ανθεκτικότητας του τουρισμού μετά την κρίση και οι διαπιστώσεις που προκύπτουν από εμπειρική έρευνα σχετικά με την απεικόνιση της Ελλάδας στον ελληνικό και διεθνή τύπο. 

Ομιλητές ήταν η τ. πρύτανις κα  Ισμήνη Κριάρη, ο καθηγητής πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Πρόδρομος Γιαννάς και η αν. καθηγήτρια πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα Παναγιώτα Αντωνοπούλου.

Παρεμβάσεις έκαναν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας κ. Κων/νος Μαργαρίτης και ο πολιτικός επιστήμων και ΓΓ ΕΣΕΤ κ. Γιώργος Παπούλιας.

 

Χαιρετισμό, μέσω βίντεο, έστειλαν ο κ. Θωμάς Γιάγκογλου, senior lecture university of the arts London και η κα Αναστασία Ασλανίδου, ερευνήτρια στο advanced media institute της Κύπρου. 

4.3.2022