Το ΚΘΒΕ ενισχύει τη συνεργασία του με Πολιτιστικούς Φορείς και Οργανισμούς

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος επεκτείνοντας την πολιτική εξωστρέφειας ενισχύει τις συνεργασίες του με Πολιτιστικούς φορείς και Οργανισμούς και προχωρά σε ακόμη μία πρωτοβουλία που στοχεύει στη δυνατότητα ψυχαγωγίας, μέσα κι από άλλες μορφές τέχνης, των πολιτών της Θεσσαλονίκης αλλά και των επισκεπτών της.

Στο πλαίσιο της πολύπλευρης αυτής συνεργασίας θα δίνεται η δυνατότητα έκπτωσης 20% επί της τιμής του κανονικού εισιτηρίου, σε επιλεγμένες παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος απλά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου των ακόλουθων οργανισμών και φορέων: Αρχαιολογικό Μουσείο ΘεσσαλονίκηςΜουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού ΘεσσαλονίκηςΜητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus)Μουσείο Λευκού Πύργου, καθώς και των: Εταιρεία City SightSeeing Thessaloniki και Πολιτιστική Γραμμή Νο 50 του ΟΑΣΘ.

Αντίστοιχα, με την επίδειξη του εισιτηρίου παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα παρέχεται η δυνατότητα αγοράς μειωμένου εισιτηρίου για την επίσκεψη στις εκθέσεις του MOMus στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Επίσης θα παρέχεται έκπτωση 20% επί της τιμής του εισιτηρίου του Hop on Hop off, της εταιρείας City SightSeeing Thessaloniki.

Το ΚΘΒΕ με άξονα την προσέγγιση, ανταλλαγή και συνεργασία με άλλους φορείς και οργανισμούς στοχεύει στην ευαισθητοποίηση μεγαλύτερων ομάδων κοινού που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ψυχαγωγηθούν μέσα από διαφορετικές τέχνες. Το Θέατρο, άλλωστε, εμπεριέχει δυνητικά όλες τις τέχνες και πάντα οφείλει να καινοτομεί, να πρωτοπορεί, να «πρωταγωνιστεί» σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης και διάδοσης του πολιτισμού μας.

Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις:

24.8.2023