«Το Ταξίδι του Χαρταετού» στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας- Ρέντη

Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη 

 

«Το Ταξίδι του Χαρταετού» διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας για τους μικρούς φίλους της στις 3 και 5 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιστορίας και ανακάλυψης με εικαστικές προεκτάσεις και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-11 ετών. Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας με στόχο την ιστορική προσέγγιση του χαρταετού αν τους αιώνες και τις ηπείρους. Το ταξίδι καταλήγει στην Ελλάδα  και τα παιδιά θα κατασκευάσουν το δικό τους χαρταετό στο πλαίσιο του εικαστικού εργαστηρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 3 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23) με την βιβλιοθηκονόμο Κωνσταντίνα Κεσσέ από τις 5.30 έως τις 7.00 τ’απόγευμα. Το Σάββατο 5 Μαρτίου η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρέντη (Μπιχάκη 15) από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι με τη βιβλιοθηκονόμο Μαρία Κυριαζή και την εικαστικό Γιόλα  Αθανασίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν με προεγγραφή τηλεφωνικά στο 2104936680. Απαραίτητη η επίδειξη αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self -test) κατά την είσοδο. Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών :10 άτομα

25.2.2022