Το “Bread Factory” πάντα ευαισθητοποιημένο, στηρίζει το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Φιλανθρωπίας!

Φωτό: Ηλίας Πετρόπουλος ιδιοκτήτης Bread Factory-Θάνος Κολοκυθάς μέλος της διοίκησης-Χάρης Σιανίδης CEO της Beautiful People-Σταματίνα Τσιμτσιλή-Ζήνα Κουτσελίνη charity ambassadors Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.-Αντώνης Λουδάρος-Σοφία Βογιατζάκη-Γιάννης Ζουγανέλης και εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”

Το “Bread Factory” διοργάνωσε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας, ένα charity event στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία, με σκοπό την ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”, προσφέροντας οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη. Charity Ambassadors της βραδιάς ήταν ,οι πάντα ευαισθητοποιημένες παρουσιάστριες, Ζήνα Κουτσελίνη και Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχουν ενεργό ρόλο στην εκούσια παροχή βοήθειας. Τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία υποστήριξε και πλήθος προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού χώρου. Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και των παιδιών του κέντρου Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”, οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” κ. Αναστάσιο Κατσουλάκο στις εγκαταστάσεις της δομής, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια χαρούμενη γιορτή στον προαύλιο χώρο.

Φωτό: Ελένη Δαμάσκου (Bread Factory)-Παναγιώτης Δημητρόπουλος (Bread Factory)-Ζήνα Κουτσελίνη-Αναστάσιος Κατσουλάκος (πρόεδρος Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”)-Σταματίνα Τσιμτσιλή-Ηλίας Πετρόπουλος (Bread Factory)-Θάνος Κολοκυθάς

Φωτό:  Ελένη Τσολάκη-Γιάννης Ζουγανέλης-Χάρης Σιανίδης-Σοφία Βογιατζάκη-Αντώνης Λουδάρος

Φωτό:  Οι εκπρόσωποι του Bread Factory Θάνος Κολοκυθάς,Παναγιώτης Δημητρόπουλος,Ηλίας Πετρόπουλος,Ελένη Δαμάσκου με τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” Αναστάσιο Κατσουλάκο,τις παρουσιάστριες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ζήνα Κουτσελίνη και τους εκπαιδευόμενους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”

Το “Bread Factory” και ο ιδιοκτήτης του Ηλίας Πετρόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία ,στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Φιλαθρωπίας, προσέφεραν την οικονομική τους αρωγή για την ενίσχυση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κέντρου. Το “Bread Factory”, που συνδυάζει Bakery, patisserie, gelateria, coffee corner, restaurant και delicatessen store στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε το #FOODFORTHOUGHT, μια σειρά απο φιλανθρωπικές ενέργειες, δείχνοντας την ισχυρή του υποστήριξη σε κοινωνικά θέματα, ενώ έχει ήδη βοηθήσει στην ενίσχυση δεκάδων ιδρυμάτων και οργανισμών, όπως το νοσοκομείο παίδων ”Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’, το “Μ.Α.μ.Α”, τα “ΚΑΠΗ Αμαρουσίου”, τον Σύλλογο τυφλών ”ΦΑΡΟΣ’’, το “Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο” κ.α και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά σε δράσεις αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων.