Το Greece International Film Festival στον Άλιμο με ελεύθερη είσοδο

Το Greece International Film Festival ανοίγει με την υποστήριξη του δήμου Αλίμου για τρίτη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και  παγκόσμιας παραγωγής.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 27και 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου “Κάρολος Κουν” (Υψηλάντου & Θησείου, Άλιμος) και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεοκλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.  Σημαντικός αριθμός ταινιών θα κάνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη χώρα μας.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών,των σκηνοθετών,των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του  καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών, Σεναρίων και Φωτογραφιών το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα, ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23:30 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, ενώ  ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία.

25.1.2024