Το “This is Ιt” εντυπωσίασε στο Monaco Yacht Show!

Το μοναδικό φουτουριστικό yacht “This is Ιt” μοιάζει με ένα luxury boat βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και έχοντας την υπογραφή της “Τechnomar” μονοπώλησε στο show του Μονακό και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, αφήνοντας jetsetters, influencers και δημοσιογράφους έκπληκτους με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την μοναδική πολυτέλεια του.

Το όνομα “This is Ιt” προδίδει ότι το luxury αυτό yacht ήρθε να αλλάξει την έννοια του yachting όπως είναι γνωστή μέχρι σήμερα. Είναι γεγονός, ότι το εντυπωσιακό “This Is It” δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από πουθενά στον κόσμο, καθώς έχει 44 μέτρα μήκος, 14.5 μέτρα πλάτος και φιλοξενεί στις 6 luxury καμπίνες 12 άτομα και 12 άτομα προσωπικό. Παράλληλα, διαθέτει ένα συνοδευτικό 15 μέτρα boat της “Τechnohul” , 2 jetski και δαφορετικών ειδών παιχνίδια νερού. To λαμπερό yacht είναι καλυμμένο με γυαλί σε όλο το μήκος του, η master καμπίνα του φτάνει στα 3.3 μέτρα, διαθέτει επίσης, σινεμά για μαγικές βραδιές κάτω από τα αστέρια και spa room με τζακούζι πάνω από το νερό της θάλασσας προκειμένου να ζήσετε την απόλυτη luxury εμπειρία. “This is It” ένα yacht όπου προσφέρει ένα νέο αέρα πολυτελείας και design στο κόσμο του charter.

O ιδιοκτήτης αυτού του θαυμαστού yacht είναι ο δισεκατομμυριούχος Κύπριος επιχειρηματίας Τάσος Παπαναστασίου, ο οποίος ξεκινώντας τη ζωή του από το μηδέν κατάφερε με τα χρόνια να δημιουργήσει την κυπριακή εταιρεία κολοσσό “XM” που να είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές forex πλατφόρμες στο κόσμο με πελάτες σε πάνω από 190 χώρες.

25.10. 2023