Τρεις προσαγωγές για την υπόθεση της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία – Δήλωση του Τ. Θεοδωρικάκου

Δύο άνδρες, 34 και 41 ετών, καθώς και μια 39χρονη γυναίκα, που είναι σεσημασμένοι, προσήχθησαν το πρωί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ως βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτου, ο οποίος είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2021 και αφέθηκε ελεύθερος χθες, στην περιοχή του Τατοϊου.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει, έως αυτή την ώρα, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ενώ προσθέτουν ότι από την αξιοποίηση των στοιχείων θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή τους στην απαγωγή.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε  τη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, που εξιχνιάζεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όσο και για άλλα θέματα

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου

«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, είναι σπουδαίο και για την Πολιτεία και για τους πολίτες να αισθανόμαστε ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά και προασπίζει την ασφάλεια και των πολιτών και της πατρίδας. Γι’ αυτό τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά στην Ελληνική Αστυνομία, για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει σε συγκλονιστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα. Από την εξιχνίαση της άδικης και τραγικής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις τελευταίες ημέρες και ώρες την εξιχνίαση μέσα σε 48 ώρες του αποτρόπαιου εγκλήματος της δολοφονίας 4 ατόμων στην Ανδραβίδα, την απελευθέρωση του απαχθέντος επιχειρηματία και την σύλληψη των δραστών μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του και την άμεση εξιχνίαση της πρόσφατης ληστείας που έγινε πριν ελάχιστες μέρες σε χρηματαποστολή στην Αθήνα. 

Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά ενάντια σε κάθε απειλή που αφορά την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας. Κάνουμε πράξη το σύνθημα «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού».
5.3.2022