Τρεις σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από το κλαμπ S-cape στο Γκάζι

Η ΕΛΑΣ αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για μπάτσελορ πάρτι.

Τραυματισμένοι στο κεφάλι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» οι τρεις άνδρες – δύο αδέλφια, 28 και 30 ετών και ένας ακόμη 28χρονος, ο οποίος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα θύματα είχαν σχέση με το περιστατικό ή αν ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς εκτιμάται ότι πιθανός στόχος των δραστών ήταν το κλαμπ και όχι οι 3 άνδρες 24, 31 και 32 ετών.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Σύμφωνα με το Cretalive, τα τρία θύματα αποτελούσαν μέλη μιας παρέας 6-7 Κρητικών που διασκέδαζαν σε μπαρ, ενώ στο πλαίσιο ενός bachelor party επιδόθηκαν στο λεγόμενο «bar hoping», πηγαίνοντας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Στο τελευταίο μπήκαν στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα έφυγαν με σκοπό να φάνε σε πιτσαρία στην οδό Ιάκχου, στο Γκάζι, πλησίον του κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι Κρητικοί τακτοποιήθηκαν σε δύο διπλανά τραπέζια, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Range Rover πέρασε από το σημείο, προκαλώντας ανησυχία καθώς δεν χωρούσε να περάσει δίπλα τους. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός από την παρέα των Κρητικών, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, φώναξε την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο.

Το όχημα σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα – πιθανότατα ένας Έλληνας και ένας άνδρας ξένης καταγωγής. Ο ένας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπόλοιπη παρέα και ήταν τότε που ο δεύτερος από το όχημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της παρέας, εξ επαφής

16,12.2023