“Τριώνυμο ερώτων” η νέα ποιητική συλλογή της συγγραφέα, Νίκης Σκουτέρη, από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ

Η νέα ποιητική συλλογή “τριώνυμο ερώτων” της ταλαντούχας Νίκης Σκουτέρη, Συγγραφέα, Εκπαιδευτικού ΠΕ60 ΜSc, Εκπαιδεύτριας Ενηλίκων και Λογοτέχνιδας, εκδόθηκε πρόσφατα από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ

Τα ποιήματα που περιλαμβάνονται στις 85 σελίδες του βιβλίου είναι ένας σπουδαίος θησαυρός για προσωπική ανάπτυξη και συναισθηματική συνειδητοποίηση, όπου μέσα από την εντυπωσιακή πένα της δημιουργού αποκτούν άλλη διάσταση. 

Η σμιλεμένη ποίηση της Νίκης Σκουτέρη, είναι γεμάτη ευαισθησία και μυστικά περάσματα που εξυψώνουν τον έρωτα, τη σμίξη αγάπης, χαράς, ελπίδας, ονείρου. Η χαρισματική ποιήτρια με τον δικό της μοναδικό τρόπο εισχωρεί στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και συνθέτει συναισθήματα απείρου κάλλους.

                                                                                             Νίκη Σκουτέρη

Ποίηση ευεργετική για το ανθρώπινο πνεύμα που εξιτάρει τον νου και την σκέψη και ως μορφή μιας αχτίδας φωτός φωλιάζει στην καρδιά του κάθε αναγνώστη κάνοντάς τον να νιώσει σκιρτήματα συγκίνησης και αγαλλίασης.

Οι Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ αισθάνονται χαρά και υπερηφάνεια για τη συνεργασία αυτή και θα εργαστούν ακατάπαυστα για να διασφαλίσουν την επιτυχία και την ευρεία διάδοση του έργου. 

Το βιβλίο διατίθεται από 

τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ 

Πειραιώς 8 – Αθήνα

Τηλ. 210 52 40 424

         693 22 14 777

Email: kouros.books@gmail.com

www.kourosbooks.gr

Διατίθεται επίσης, από όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδα & Κύπρο, κατόπιν παραγγελίας.

https://eshop.kourosbooks.gr/product/trionymo-eroton/ 

12.2.2024