Ένας εμπνευσμένος χώρος “ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΛΥΣΗ- ΔΡΟΜΟΙ ΤΕΧΝΗΣ”

Χώρος- καφέ και μουσική σκηνή.

Ένας εμπνευσμένος χώρος, με ψυχή και μεράκι που έχει σαν στόχο να αξιοποιήση θετικές έννοιες: όπως αγάπη, καλοσύνη, δικαιοσύνη, κατανόηση, επικοινωνία και τέλος φιλία και ομαδική δημιουργία.

   

Οι εμπνευστές αυτού του χώρου θέλουν αυτό το στέκι να στεγάσει τους δημιουργούς της Τέχνης του Θεάτρου και της Μουσικής, καθώς και όσους ανθρώπους χρειάζονται για την Καλλιτεχνική τους Δημιουργία μολύβι και χαρτί, όπως π.χ. είναι η οργάνωση μιας ποιητικής βραδιάς.

Γιατί; Για να βρούμε μέσα από την ομαδικότητα την κοινωνική ατομικότητα και να έρθουμε ως άνθρωποι κοντά στο φως, γιατί όλοι έχουμε φως μέσα μας, όταν εξωτερικευτεί αυτό το φως είναι η καλλιτεχνική πράξη και δημιουργία.

Ένας πολυχώρος λοιπόν για κάθε καλλιτεχνική δημιουργία στο Κεραμικό, δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε πολλαπλά σκηνικά θεάτρου μαζί και το κάθε ένα από αυτά έχει μια ιστορία, χωρίς όμως όλο αυτό να χαλά την λειτουργικότητα της αίθουσας.

Αξίζει να το επισκευθήτε! να πείτε τον καφέ σας, το τσάι σας ή την μπύρα σας … να εμπνευστείτε … να επικοινωνήσετε …να περάσετε ομόρφα

Επικοινωνία ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΛΥΣΗ

Διεύθυνση Παραμυθίας 28-30 Κεραμικός

Τηλέφωνο 2114013923

site: Θεατρική Λύση

E-MAIL: theat.lys@gmail.com