ΑΚΡΟΑΣΗ για το μιούζικαλ “CABARET” στις 16 & 17 Φεβρουαρίου

ΑΚΡΟΑΣΗ

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τάγαρης ανακοινώνουν τη διεξαγωγή ακρόασης για το µιούζικαλ “Cabaret”, το οποίο θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο του 2026.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Αναζητούνται:

  • χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 20 έως 40 ετών µε ικανότητα στο τραγούδι, έντονη σκηνική παρουσία και δυναμισμό, διαφορετικούς σωματότυπουςσωματική δύναμη και ακροβατικές δεξιότητες.
  • τραγουδιστές µε υψηλό επίπεδο χορευτικής ικανότητας.

Στους υποψηφίους θα ζητηθεί:

  • Ένας σύντομος µονόλογος της επιλογής τους
  • Η ερμηνεία του τραγουδιού “I Don’t Care Much”
  • Διδασκαλία χορογραφίας “Money”.
  • Οι χορευτές µε ακροβατικές ικανότητες προτείνεται να ενσωματώσουν τα ακροβατικά στοιχεία προς το δυναμικό τέλος του τραγουδιού.
  • Υποψήφιοι που γνωρίζουν κλακέτες µπορούν προαιρετικά να παρουσιάσουν μια σύντομη χορογραφία, είτε εντός του “Money” είτε ανεξάρτητα.

Τρόπος συμμετοχής στην ακρόαση:

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν φωτογραφία και βιογραφικό σημείωμα στο email: theatre.cv@gmail.com έως τις 28 /1.

Διάρκεια της ακρόασης:

  • Κάθε γκρουπ µπορεί να φτάσει έως τις δυο ώρες.
  • Η ακριβής ημέρα και ώρα θα γνωστοποιηθούν προσωπικά µέσω email έως τις 13 Φεβρουαρίου.

Τα βιογραφικά που δεν θα επιλεγούν, θα διατηρηθούν για µελλοντικές παραγωγές.