Βόλος και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, αφού Βόλος και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο των γηπεδούχων.

Οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους κατέγραψαν την πέμπτη ισοπαλία σε έξι αγώνες έχοντας έως τώρα ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο και διατήρησαν τη διαφορά του ενός βαθμού από το σημερινό αντίπαλό τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα αλλά προϊόντος του χρόνου η αθηναϊκή ομάδα βρήκε τα πατήματά της, ισορρόπησε και στο 23ο λεπτό προηγήθηκε κιόλας με ένα εκπληκτικό γκολ του Τζιάνι.

Ακόμα καλύτερο όμως ήταν το τέρμα της ισοφάρισης των Θεσσαλών, όταν στο 37΄ ο Μεντιέτα βρήκε ελεύθερο χώρο εκτός περιοχής και με απίθανο σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Μπαραγάν, σημειώνοντας το τρίτο εφετινό γκολ του.

Ο Βόλος ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία σε φάση διαρκείας. Στο 47΄ ο Μίλετιτς είδε την προσπάθεια του να σταματάει σε σώμα παίκτη της Καλλιθέας, εν συνεχεία ο Άλτμαν δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαραγάν και στο φινάλε της φάσης ο Μύγας «σημάδεψε» ξανά σώματα.

Στο 52΄ ο Κόζστα δεν μπόρεσε σχεδόν εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων κάνοντας τους πάντες να απορούν πως χάθηκε αυτό το γκολ, ενώ  Μπαραγάν, σε μία φάση που έμοιαζε σίγουρο γκολ, ενώ στο 75΄ ο Μπαραγάν έκανε νέα μεγάλη απόκρουση, σε κεφαλιά του Κόντε.

Ο ανίκητος τερματοφύλακας της Καλλιθέας επενέβη σωτήρια και στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Κόμπα και κάπου εκεί το επιθετικό κρεσέντο του Βόλου έλαβε τέλος, με την Καλλιθέα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για το «διπλό» στο 90΄+4, όταν ο Μουτίνιο βγήκε απέναντι από τον Κόβατς αλλά πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κατοίκος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίλετιτς, Μεντιέτα – Μανθάτης

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν (89΄  Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄ Κόμπα), Κόζστα (72΄ Κόντε).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (59΄ Σοΐρι), Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μερκάτι (59΄ Μουτίνιο), Ντιμπά, Τζιάνι (59΄ Ματίγια), Ντεμέτριους (77΄ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (89΄ Βασιλόγιαννης).

πηγή : ΑΠΕ

28.9.2024