Γενικές ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 08/1 έως 14/01

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 08 – 14/01
Η Εβδομάδα ξεκινά με τον πλανήτη τις επικοινωνίας Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη να συγκρούεται με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας , μπερδεμένες σκέψεις ,αδύνατη μνήμη , αφηρημάδα , τάση για ψέματα και εξαπατήσεις , δυσκολία συγκέντρωσης ,χαοτική σκέψη και σύγχυση καθώς και χαμηλή ενέργεια , οπότε αποφύγετε συμφωνίες και αποφάσεις ,επηρεάζοντας περισσότερο Διδύμους , Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 25 μοίρα.
Στις 10/1 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου συναντά ευχάριστα τον Ουρανό ανάδρομο από το ζώδιο του Ταύρου δίνοντας τη δυνατότητα να εκφραστούμε αλλά και να κάνουμε πρωτότυπα πράγματα με αυτοπεποίθηση και ελευθερία, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους , Παρθένους ,Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου .
Την ίδια ημέρα έχουμε και την ευχάριστη συνάντηση του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας οργανωτικό πνεύμα, αυτοκυριαρχία, πειθαρχία και συνέπεια στο να κινηθούμε για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 04 μοίρα.
Στις 11/01 πραγματοποιείτε το πρώτο Ν. Φεγγάρι τις χρονιάς στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου στη 20 μοίρα και 44 λεπτά. Ένα Ν. Φεγγάρι που μας ωθεί να θέσουμε νέους στόχους και φιλοδοξίες κάνοντας νέα ξεκινήματα για τα οποία πρέπει να κινηθούμε με οργάνωση ,πειθαρχία ,συνέπεια , μεθοδικότητα βάζοντας τη λογική μας και μακριά από συναισθηματισμούς σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δύσκολη όψη με τους δεσμούς της Σελήνης σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο με καρμική χροιά.
Η θετική συμμετοχή του Ουρανού ανάδρομου μας βοηθά για ξαφνικές ενάρξεις και αλλαγές που ίσως δεν περιμέναμε , επηρεάζοντας περισσότερο Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους γεννημένους τέλος δευτέρου κα αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 20 μοίρα.
Κατόπιν στις 12/01 έχουμε την ευχάριστη συνάντηση του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον Δία από το ζώδιο των Ιχθύων όπου συντελεί στο να δράσουμε με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία , θάρρος αλλά και τύχη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους , Παρθένους ,Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους , Σκορπιούς ,Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 05 μοίρα.
Τέλος στις 14/01 ο Ερμής πλανήτης τις επικοινωνίας περνά στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει έως 4/02 . Με την διέλευση αυτή τα λόγια μας θα είναι μετρημένα και ο τρόπος που επικοινωνούμε γίνετε πιο σοβαρός . Επίσης θέματα που είχαν προκύψει από 13/12 που είχε γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου θα έρθουν πάλι μπροστά ώστε να λυθούν. Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους.