Δήμος Ασπροπύργου : Νέα Τμήματα Επιμόρφωσης στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου

Δήμος Ασπροπύργου

Τμήματα διδασκαλίας Σύγχρονου Τραγουδιού, Εικαστικών – Αγιογραφίας  και νέο τμήμα διδασκαλίας Αρμονίου, τα οποία θα συνεχιστούν και κατά τη νέα διδακτική περίοδο, ξεκινούν στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της ευρύτερης επιμορφωτικής δραστηριότητας του Νομικού Προσώπου.

Παράλληλα όπως ενημερώνει η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γεωργία Πηλιχού, συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα στα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου (πιάνο, κλασική κιθάρα, σαξόφωνο, φλάουτο, τρομπέτα, κλαρίνο, τρομπόνι, ντραμς) και τα δωρεάν σεμιναριακά μαθήματα πνευστών, κρουστών οργάνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Τα νέα τμήματα απευθύνονται:

  • Σε εφήβους ηλικίας 14 ετών και άνω, καθώς και ενήλικες για το Τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού με την  Βασιλική Παρασκευοπούλου.
  • Σε παιδιά ηλικίας Α΄ Δημοτικού και άνω, εφήβους και ενήλικες για το Τμήμα Εικαστικών –
    Αγιογραφίας, με τον Κωνσταντίνο Βερούτη.
  • Σε παιδιά ηλικίας Β΄ Δημοτικού και άνω, εφήβους και ενήλικες για το νέο Τμήμα Αρμονίου, με την Ελένη Αδάμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις εγγραφής για τα ανωτέρω τμήματα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου  (Αλέκου Παναγούλη 13), στο Γραφείο Δημοτικού Ωδείου (1ος  όροφος), ώρες  12:00 έως 18:00, ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Πνευματικού Κέντρου 210 5577191- 593 (εσωτερικό 2), τις ίδιες ώρες, για περαιτέρω ενημέρωση.

7.5.2023