Δήμος Βριλησσίων : Σχολικές καθαρίστριες πλήρους απασχόλησης προσλαμβάνει ο Δήμος

 Δήμος Βριλησσίων

Είκοσι έξι  σχολικές καθαρίστριες/ές πλήρους απασχόλησης προσλαμβάνει ο Δήμος Βριλησσίων αναλαμβάνοντας το επιπλέον κόστος.

Όπως ενημερώνει, προχωρά στην πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών/ών για το νέο διδακτικό έτος, καλύπτοντας και φέτος το επιπλέον κόστος μισθοδοσίας που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

«Πέραν της πρόσληψης των σχολικών καθαριστριών/ών, πριν χτυπήσει και φέτος το κουδούνι, διασφαλίζουμε ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν σε ασφαλείς, φροντισμένες και επαρκώς στελεχωμένες σχολικές μονάδες», επισημαίνει στην ανακοίνωση του.

Παράλληλα προσθέτει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο η τεχνική υπηρεσία του Δήμου όσο και η εν εξελίξει εργολαβία διεκπεραίωσε – και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς – τις εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου καθώς και εργασίες επισκευής και συντήρησης όλων των σχολικών μονάδων.

Οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των σχολείων, επισκευή εξοπλισμού αιθουσών, εργασίες συντήρησης στους αύλειους χώρους, συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού χώρων υγιεινής και για ΑμεΑ, ηλεκτρολογικές εργασίες κ.ά.

«Μεριμνούμε για την ομαλή λειτουργία των σχολείων προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών και φροντίζουμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και άνεσης στο χώρο τους», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Κων/νος Βαφειάδης.

23.8.2023