Δήμος Δράμας : Ξεκινούν οι αιτήσεις για ένταξη στα Κοινωνικά Φροντιστήρια

Δήμος Δράμας

Στον Δήμο Δράμας ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στα Κοινωνικά Φροντιστήρια που έχουν ως στόχο την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό η απειλούνται από αυτή.

Eν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αναστασία Τόλιου, ο  πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Δράμας  Γιάννης Γαζάνης, και η πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Δράμας,Μαρία Βραδέλη, ανανεώνουν για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία τους, για την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωνικά Φροντιστήρια/Υποστηρικτική Διδασκαλία.

Οικογένειες που πληρούν τις προϋποθέσεις (κοινωνικοοικονομικά κριτήρια), θα έχουν την δυνατότητα τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν και φέτος δωρεάν μαθήματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ξένης γλώσσας, σε συνεργαζόμενα φροντιστήρια/κέντρα έπειτα από θετική ανταπόκριση και αποκλειστική προσφορά των μελών των δύο Συλλόγων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 7/8/2023 έως 25/8/2023 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας από 8.30 π.μ έως 13.30 μ.μ (γραφείο 130, Διοικητήριο Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2521351130).

4.8.2023