Δήμος Καλαμάτας : Έργα αναβάθμισης προαύλιων χώρων σχολικών μονάδων

Δήμος Καλαμάτας

Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση προαύλιων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμάτας», υπέγραψε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον ανάδοχο.

Ο προϋπολογισμός μελέτης ανέρχεται σε 265.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, εκ των οποίων 135.000 € θα καλυφθούν από Δημοτικούς Πόρους (ΣΑΤΑ Σχολείων) και 130.000 € από πόρους της Περιφέρειας (Περιφερειακό Ταμείο).

Η έκπτωση που δόθηκε από την ανάδοχο εταιρεία, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ανέρχεται σε 13%.

Η τεχνική μελέτη του έργου, προβλέπει την υλοποίηση  παρεμβάσεων αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Καλαμάτας, στην έδρα του δήμου και ειδικότερα στο 18ο δημοτικό σχολείο, στο 1ο – 2ο ΕΠΑΛ, στο 4ο ΕΠΑΛ – 6ο γενικό λύκειο, στο σχολικό συγκρότημα Γιαννιτσανίκων όπου συστεγάζονται το 2ο γυμνάσιο – λύκειο και το 3ο γυμνάσιο – λύκειο.

Οι εργασίες αφορούν την κατασκευή ασφαλτοταπήτων επί υφιστάμενων φθαρμένων, αναβάθμιση χώρων άθλησης με τοποθέτηση νέων μπασκετών, εστιών ποδοσφαίρου, εγκατάσταση συστήματος πετοσφαίρισης, επισκευές περιφράξεων, εργασίες πλαστικοποίησης – διαγράμμισης γηπέδων και τέλος τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5

26.5.2023