Δήμος Περιστερίου : Εγκαινιάστηκε ο νέος σύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Τον πρότυπο και σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό της πόλης, στην περιοχή Εκατόδεντρα, εγκαινίασε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, δυναμικότητας, 54 θέσεων, κατασκευάστηκε με σύγχρονες προδιαγραφές, βιοκλιματικό σχεδιασμό εξοικονόμησης ενέργειας και διαθέτει χώρους ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά.

«Το έργο για την πόλη και την κοινωνία δε σταματά ποτέ! Είναι ένας υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός και ο καλύτερος σε όλη την Αττική», είπε στην ομιλία τους προς τους γονείς ο δήμαρχος Περιστερίου, απευθύνοντας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίησή του, ιδιαίτερα την αείμνηστη Αικατερίνη Κοκκίνη – Μάσχα για την παραχώρηση του οικοπέδου, αλλά και τους παιδαγωγούς που βοήθησαν να τεθεί σε λειτουργία χωρίς καθυστερήσεις.

Η τελετή εγκαινίων και αγιασμού του νέου βρεφονηπιακού σταθμού πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη κ. Γρηγόριο, ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Αγωγής Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τη Διευθύντρια Βρεφονηπιακών Σταθμών Τζούλη Διονυσοπούλου και την Προϊσταμένη του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ανδριάνα Διονυσοπούλου.

Εκτός των γονέων και μικρών παιδιών,  στα εγκαίνια, οι Βουλευτές Δυτικής Αθήνας Ι. Λοβέρδος, Μ. Συρεγγέλα και Δ. Καλογερόπουλος, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

13.10.2024