Δήμος Τρίπολης :Ανακοίνωση για τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα

Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο πραγματοποίησης του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό διήμερο!

Για τη φετινή χρονιά ο στολισμός των δέντρων θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα γιορτής της πόλης στη συγκεκριμένη δράση!

Με δεδομένο τον περιορισμένο αριθμό χριστουγεννιάτικων δέντρων, τα οποία θα προμηθευτεί ο Δήμος, ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους (σχολεία Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, συλλόγους) ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στη διάθεση των δέντρων και για το λόγο αυτό καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Λαγοπάτη και Αταλάντης στο ισόγειο, ή μέσω emailprotokollo@tripolis.gr) έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου2023.

Τα δέντρα, τα οποία θα τοποθετηθούν στο κέντρο της πόλης θα φέρουν και αρίθμηση, η οποία θα δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης, αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του σχετικού φωτισμού. Στην πλατεία Πετρινού και στις κεντρικές οδούς της πόλης τα δέντρα θα στολιστούν κατά προτεραιότητα από τις δομές του Δήμου και τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά). Σε ό,τι αφορά στη θέση, που θα στολίσει ο κάθε φορέας, αυτή θα καθοριστεί ύστερα από κλήρωση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 9:30π.μ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρίστανται, εφόσον το επιθυμούν.

Επιπλέον, τα δέντρα θα φέρουν αμιγώς χριστουγεννιάτικο στολισμό και δεν θα αποτελούν διαφήμιση. Ο κάθε φορέας θα μπορεί να τοποθετήσει μια μικρή ταμπέλα σε εμφανές σημείο του δέντρου, ώστε να είναι ευδιάκριτο σε όλους ποιος επιμελήθηκε το στολισμό του.

Παρακαλούνται θερμά όλοι οι εμπλεκόμενοι να τηρήσουν τη διαδικασία και να μην προχωρήσουν σε κανενός είδους αυθαίρετες κρατήσεις θέσεων δέντρων κλπ φροντίζοντας να διασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, η οποία στόχο έχει να αποτελέσει μια εορταστική δράση για τα παιδιά της πόλης μας κυρίως αλλά και για όλους τους κατοίκους.

23.11.2023