Δήμος Χαλκιδέων : Με στοχευμένες δράσεις η λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου

Δήμος Χαλκιδέων

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων, συνεχίζει απρόσκοπτα το σημαντικό του έργο, μετά και την εξασφάλιση της χρηματοδότησής του, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με το ποσό των 230.520,90 ευρώ.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων λειτουργεί από το 2013, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξυπηρετώντας καθημερινά γυναίκες θύματα βίας και πολλαπλών διακρίσεων, με αιτήματα κοινωνικής, ψυχολογικής και εργασιακής στήριξης, νομικής συμβουλευτικής και φιλοξενίας, από όλες τις περιοχές της Εύβοιας. Λειτουργεί στα γραφεία της Υπηρεσίας Πρόνοιας, στην οδό Γλαύκου 27, με τηλέφωνο επικοινωνίας 22210 60154.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Κέντρου Συμβουλευτικής, θα συνεχίσει να προσφέρει, να στηρίζει και να ενδυναμώνει τη φωνή όλων των γυναικών του Δήμου, αλλά και όλης της Εύβοιας. Προσπαθούμε καθημερινά να ενισχύουμε τις δομές μας, πάντα δίπλα στον άνθρωπο, πάντα δίπλα σε όλους, όσοι έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε με στοχευμένες δράσεις, με μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία, για την προστασία των γυναικών και των παιδιών», δήλωσε σχετικά η δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα.

22.10.2023