Λασποβροχές κυρίως στη Μακεδονία και στην Ήπειρο. Ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης σε ολόκληρη τη χώρα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 26 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρκετές νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης. Παροδικές λασποβροχές θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο και στη Μακεδονία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα σε περιοχές του Ιονίου, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 7 έως 18-20, στη Θράκη από 7 έως 22-24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 23, στην Ήπειρο από 7 έως 24-25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 24-26 βαθμούς, στα Επτάνησα από 13 έως 23, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες από 12 έως 21-23 βαθμούς, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 12 έως 26 βαθμούς. Επισημαίνεται ότι στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς και στη Βόρεια Κρήτη ο στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23-24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18-19 βαθμούς.
Πηγή meteo.gr