ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Τρίτη 31/10

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Βροχές και καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τόπους και κατά περιόδους. Το βράδυ βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο, ενώ τη νύχτα προς Τετάρτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν και σε άλλα τμήματα της Δυτικής Ελλάδας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνη στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 25-27 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25-26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

meteo.gr