ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 15 – 21/05

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Μια  έντονη  εβδομάδα  ξεκινά  με πολλές  πλανητικές  αλλαγές  και μια  Ν . Σελήνη  στο ζώδιο του  Ταύρου  που μας ωθεί  σε νέα  ξεκινήματα.

Ξεκινώντας  στις 15/05 ο πλανήτης  τις δράσης   Άρης  από το  ζώδιο  του  Καρκίνου  συναντά  ευχάριστα  τον Ποσειδώνα   από το ζώδιο  των  Ιχθύων  ενισχύοντας   την φαντασία   μας  αλλά  και  τον ρομαντισμό  μας  , ωραιοποιώντας  καταστάσεις  αλλά  και την επιθυμία  μας  να κυνηγήσουμε  το  όνειρο μας . Η όψη επηρεάζει  θετικά  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά  και Ταύρους , Παρθένους ,  Αιγόκερους  του  τρίτου δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα   ο Ερμής πλανήτης   τις επικοινωνίας   γυρίζει  σε ορθή  πορεία στο ζώδιο  του  Ταύρου  οπότε  σταδιακά  επιλύονται  όλα  τα επικοινωνιακά  θέματα.

Στις  16/05  ο Δίας  περνά  στο ζώδιο του  Ταύρου  όπου θα παραμείνει   για ένα χρόνο   δίνοντας   την εύνοια  του  σε οικονομικά  θέματα , ακίνητα,  θέματα σχέσεων , σε ότι έχει να κάνει με τις αξίες  και τις ασφάλειες  μας  , το περιβάλλον  και την γη. Θα  ευνοήσει  τα ζώδια  της  γης  Ταύρους , Παρθένους ,Αιγόκερους  αλλά  και του νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  και όσους  έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς  πλανήτες  ( Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη)  στα παραπάνω ζώδια.  Στις  18/05  ο Δίας   από το ζώδιο του  Ταύρου  συγκρούεται  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο  του Υδροχόου , μια  σύγκρουση  που φέρει  την επιθυμία   για μεγάλα ανοίγματα  σε  οικονομικό  επίπεδο  οδηγώντας   όμως  σε  μεγάλες  ζημιές , οπότε   θα υπάρχουν  οικονομικές   αναταραχές  παγκοσμίως  αλλά και  μεγάλα  σκάνδαλα.

Την ίδια  ημέρα  ο  Ήλιος   από το ζώδιο  του  Ταύρου  συναντά  ευχάριστα  τον Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων  δίνοντας  την ευκαιρία  να γίνουμε  πιο  ρομαντικοί  και ονειροπόλοι  επηρεάζοντας  θετικά   τα ζώδια της  γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου  των τελευταίων  ημερών.

Στις  19/05  πραγματοποιείται  η  Ν. Σελήνη  στο ζώδιο  του  Ταύρου  στην  28 μοίρα  και 25 λεπτά κοντά στον απλανή αστέρα  Algol όπου είναι ο  απόλυτα κακός αστέρας . Ένα Ν. Φεγγάρι  που μας  δραστηριοποιεί σε  νέα  ξεκινήματα οικονομικά  που ενισχύουν  τις  ασφάλειες  μας , επηρεάζοντας  θετικά   Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες , Υδροχόους  του τρίτου  δεκαημέρου  των τελευταίων  ημερών. Την ίδια  ημέρα  η ευνοϊκή  συνάντηση  του  Ερμή  σε ορθή πλέον πορεία  από το ζώδιο  του Ταύρου  με τον  Κρόνο  από το ζώδιο  των Ιχθύων  βοηθά  να σταθεροποιήσουμε   σκέψεις  και ιδέες  και  να υλοποιήσουμε  τα σχέδια  μας .

Στις  20/05  ο πλανήτης   τις δράσης   Άρης  περνά  στο πύρινο  ζώδιο  του  Λέοντα  όπου θα παραμείνει  έως  τις 10/07 . Ένας  ριψοκίνδυνος   Άρης  όπου κατά  την διέλευση  του  από   το ζώδιο του  Λέοντα  θα πυροδοτήσει  έντονες  και  έκρυθμες  καταστάσεις   αφού  θα  ξυπνήσει  τις εκλείψεις . Η  διέλευση   αυτή επηρεάζει  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες , Υδροχόους   όπου θα  είναι  πιο  μαχητικοί,  παρορμητικοί  και νευρικοί.

Τέλος  στις 21/05  ημέρα  των εκλογών  ο Άρης  από το ζώδιο  του  Λέοντα  έρχεται  σε αντιπαράθεση  με τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το ζώδιο  του  Υδροχόου  δημιουργώντας  μια εκρηκτική  ατμόσφαιρα , όπου  το αίσθημα   τις εμμονής   και  τις επιβολής  θα είναι έντονο  προκαλώντας   το αίσθημα  θυμού  και βίας . Θέλει  ιδιαίτερη  προσοχή  και ενόψει εκλογών  μπορεί  να δημιουργηθούν έντονες  αντιπαραθέσεις .  Η όψη επηρεάζει  αρνητικά  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους   των δύο πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου και όσους  έχουν  ωροσκόπο  η προσωπικούς  πλανήτες  στα παραπάνω  ζώδια. Την  ίδια ημέρα  ο  Ήλιος  περνά  στο  ζώδιο των Διδύμων  ξεκινώντας  τα γενέθλια  των Διδύμων,  συναντώντας  ευχάριστα  τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο  του Υδροχόου , μια  ευχάριστη  συνάντηση   που μας οδηγεί  να έχουμε τον έλεγχο  τις ζωής μας  και τα θέλω μας , επηρεάζοντας   θετικά  Διδύμους , Ζυγούς , Υδροχόους  των  τριών  πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου.

Ας  δούμε  πως επηρεάζονται  τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον  ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Κριούς  με τον Ερμή να γυρνά  σε ορθή πορεία μπορείτε  πλέον  να κινηθείτε  ξεκάθαρα χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις και   να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα , εξάλλου  ο Δίας  περνώντας  στο ζώδιο του  Ταύρου  στις 16/05  θα σας  ευνοήσει  αρχικά εσάς  του πρώτου δεκαημέρου  στα οικονομικά  σας θέματα  διευθετώντας   οικονομικές  εκκρεμότητες  και  προς τρίτους  ( δάνεια , ασφάλειες , κ.λπ.)  δίνοντας  σας  την ασφάλεια  που επιθυμείτε . Επίσης   εύνοια  θα υπάρξει  και στα ερωτικά  σας  ξυπνώντας  μεγάλα  ερωτικά   πάθη  αλλά  και  βαθειά  αισθήματα.  Η  Ν. Σελήνη που  θα πραγματοποιηθεί  στις 16/05 στο ζώδιο του Ταύρου  σας  ωθεί  σε  νέα  οικονομικά   ξεκινήματα  και συμφωνίες  .Η είσοδος   του  πλανήτη τις  δράσης  Άρη  στις 20/05  στο  φιλικό σας ζώδιο  του Κριού  σας  ανεβάσει  την λίμπιντο  και  σας κάνει πιο ερωτικούς  και πιο διεκδικητικούς  σε  αυτό που επιθυμείτε . Επίσης  τώρα  μπορείτε  να κυνηγήσετε  με αποφασιστικότητα  και να εκφράσετε  τα ταλέντα  σας .

ΤΑΥΡΟΣ:  Για  εσάς  τους  Ταύρους  ξεκινά  μια ευνοϊκή περίοδος  με την είσοδο του Δία  στο ζώδιο σας αρχικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου  χαρίζοντας  σας   εύνοια , τύχη , χαρά, αισιοδοξία  και προστασία.  Έχοντας  προηγηθεί  η ορθή πορεία  του Ερμή στο ζώδιο σας , μπορείτε   τώρα  να  προωθήσετε  τα σχέδια  σας  όσο  αφορά τα επαγγελματικά σας , να επεκταθείτε  σε νέες  συνεργασίες  αλλά και στα  κιλά σας .Επίσης  ευνοϊκό  διάστημα  για επισημοποιήσεις  για τους  δεσμευμένους  αλλά  και δυνατότητα  δημιουργίας  σταθερών  σχέσεων για τους αδέσμευτους . Προσοχή  χρειάζεται  για εσάς  των δυο πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  έχοντας  τάσεις μεγαλομανίας  αλλά  και έντονης  επιβολής  και  εμμονής να πραγματοποιήσετε   επιθυμίες  και στόχους  σας , γεγονός  που σας ωθεί  σε  εκδηλώσεις  θυμού  και βίας . Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  σας  δίνετε  η ώθηση  να κυνηγήσετε  το όνειρο σας  και με την Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 19/05 στο ζώδιο σας , σας  ωθεί  σε νέες  επαγγελματικές  συνεργασίες   και  οικονομικές  συμφωνίες  που ενισχύουν  τις ασφάλειες  σας  γεγονός  που είναι πολύ σημαντικό  για  εσάς, επηρεάζοντας  εσάς  των τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου.  Τέλος  η είσοδος  του  πλανήτης  τις δράσης  Άρης  στο ζώδιο  του Λέοντα  σας κινητοποιεί  να δραστηριοποιηθείτε  σε  θέματα  σπιτιού, οικογένειας  η ακίνητης  περιουσίας  σας όπου καλείστε  να αντιμετωπίσετε  αποφεύγοντας   εντάσεις   και καυγάδες  που μπορεί  να προκληθούν  λόγω του πείσματος  που διαθέτετε .

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς  τους  Διδύμους   ο Ερμής  ως κυβερνήτης  σας  σε ορθή πορεία πλέον  από  15/05 αποκαθιστά  την επικοινωνία σας .  Η  είσοδος  του Δία  στο πίσω  από εσάς  ζώδιο του Ταύρου  σας  βοηθά  να χαλαρώσετε  να τα βρείτε  με τον εαυτό σας  και  να αποκτήσετε  ψυχική ηρεμία.  Σας  κάνει πιο  ρομαντικούς  με  έντονη διαίσθηση  και σας δίνει προστασία  σε θέματα  υγείας  αλλά  και την δυνατότητα  καλού ύπνου.   Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 19/05 στο ζώδιο  του  Ταύρου σας ωθεί  να χαλαρώσετε  και να προετοιμάσετε  κρυφά  νέα σχέδια   που θέλετε να πραγματοποιήσετε.  Η  είσοδος   του  πλανήτη  τις δράσης  Άρη  στο φιλικό  σας ζώδιο  του  Λέοντα  στις 20/05 σας  δραστηριοποιεί   και  σας ωθεί  να μετακινηθείτε , να ταξιδέψετε , να επικοινωνήσετε  και να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητα  σας . Επίσης  καλό διάστημα για συζητήσεις  σε χαμηλούς  τόνους   με συγγενείς , αδέρφια, ξαδέρφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Για  εσάς  τους  Καρκίνους  ο Ερμής  σε ορθή  πορεία  από 15/05 αποκαθιστά  την επικοινωνία σας  με τον  κοινωνικό σας περίγυρο   αλλά  και την προώθηση  στόχων και φιλοδοξιών . Η είσοδος  του Δία  στο φιλικό σας ζώδιο  του  Ταύρου  στις 16/05  σας  επεκτείνει τον φιλικό σας κύκλο  και σας δίνει ευκαιρίες  στήριξης   και βοήθειας   από φίλους . Θα  κάνετε  νέες  γνωριμίες  που θα σας  χαροποιήσουν  και  θα  σας  βοηθήσουν . Εύνοια  θα υπάρξει  και στο ερωτικό  κομμάτι  με νέες  γνωριμίες   για τους  αδέσμευτους  αλλά  και  ευκαιρίες   να προωθήσετε  τα ταλέντα  σας  και να γίνεται  πιο δημιουργικοί. Τώρα  για εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου  σας  δίνετε  η ευκαιρία  να κυνηγήσετε  το όνειρο σας , εύνοια  στο καλλιτεχνικό  κομμάτι  για όσους  ασχολούνται. Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 19/05  στο φιλικό σας  ζώδιο του  Ταύρου σας  δίνει την ευκαιρία  για νέες  γνωριμίες   και επέκταση  του κοινωνικού  σας  κύκλου  που θα σας βοηθήσουν  για την επίτευξη  των στόχων σας  κα φιλοδοξιών σας. Τέλος  η είσοδος  του πλανήτη  τις  δράσης  Άρη  στο ζώδιο του  Λέοντα θα σας δραστηριοποιήσει  οικονομικά , δημιουργώντας  τη επιθυμία  σας  να ξοδέψετε χρήματα  η να δημιουργηθούν  extra  έξοδα  που  θα σας αγχώσουν .

ΛΕΩΝ:  Για  εσάς  τους Λέοντες   με τον Ερμή  σε ορθή πορεία πλέον 15/05 από το ζώδιο  του  Ταύρου , μπορείτε  να προωθήσετε  τα επαγγελματικά  σας  σχέδια  και να έρθετε  σε συζητήσεις  με την οικογένεια  για θέματα που σας απασχολούν . Ο  Δίας  περνώντας  στο ζώδιο του Ταύρου  από 16/05  αρχικά  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου  σας  ευνοεί  στα επαγγελματικά  σας σχέδια  για τα οποία  θα πρέπει  να κινηθείτε   με ηρεμία  αποφεύγοντας   προκλήσεις  και εντάσεις  ώστε να έχετε  άνοδο και επιτυχία. Θέλει  προσοχή  ιδιαίτερα  για τους  γεννημένους  των δυο πρώτων  ημερών  του  πρώτου  δεκαημέρου  όπου μπορεί  να σας  πιάσει  εμμονή  για μεγάλα  ανοίγματα  και να υπάρχει  έντονο  το  αίσθημα  τις επιβολής  προς  τους άλλους  αντιδρώντας  έντονα  και βιαία .

Η  Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  σ τις  19/05 στο ζώδιο  του  Ταύρου  επηρεάζει  εσάς   των τελευταίων  ημερών του  τρίτου  δεκαημέρου  με  νέα  ξεκινήματα , νέες  οικονομικές  συνεργασίες  για τα  οποία  θα πρέπει  να κινηθείτε  ομαλά  και  χωρίς  προστριβές με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τώρα  ο  Άρης  περνώντας  στο  ζώδιο σας  στις 20/05  σας  δίνει  δύναμη ,αυτοπεποίθηση , ζωντάνια , εγωισμό  και μεγάλη  ενέργεια  να δραστηριοποιηθείτε  και να προωθήσετε  τα επαγγελματικά  σας σχέδια . Επίσης  σας κάνει πιο  τολμηρούς  με έντονη  σεξουαλικότητα  και  διάθεση  ερωτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Αυτή  τη εβδομάδα  με τον κυβερνήτη σας   πλέον  σε ορθή πορεία  από τις 15/05 μπορείτε  να επικοινωνήσετε  καλύτερα , να μετακινηθείτε  , να ταξιδέψετε ,να προωθήσετε  θέματα σπουδών  και  να βελτιώσετε  τις  επαφές σας  με συγγενείς , αδέρφια,   ξαδέρφια  που ίσως  υπήρχαν  παρεξηγήσεις  και παρανοήσεις .  Σε  αυτό  σας βοηθά  και  η είσοδος   του  Δία  στο φιλικό σας  ζώδιο του Ταύρου στις 16/05 όπου σας  ωθεί  να επεκταθείτε  , να προωθήσετε  τα σχέδια  σας , να υπογράψετε  νέα  συμβόλαια , εύνοια  έχετε και σε νομικά θέματα. Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  αποκτάτε  έντονη διαίσθηση  και φαντασία  που μπορείτε να  εκμεταλλευτείτε  σε καλλιτεχνικό  επίπεδο, αλλά και έντονο ρομαντισμό  και διάθεση ονειροπόλησης . Η  Ν  Σελήνη   που πραγματοποιείτε  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Ταύρου  στις 19/05  σας  επηρεάζει θετικά  να προωθήσετε σχέδια , να υπογράψετε  συμβόλαια , να ξεκινήσετε νέες  συνεργασίες . Τέλος  ο πλανήτης  τις δράσης   Άρης  περνώντας  στις  20/05  στο  πίσω  από εσάς  ζώδιο  του  Λέοντας  σας προκαλεί  άγχος  για  πράγματα που θέλετε  να κάνετε  στην εργασία  σας  η  στην καθημερινότητα  σας . Προσοχή  σε  κινήσεις  που γίνονται  πίσω  από την πλάτη  σας  αλλά  και εσείς  μπορεί  να κρατάτε  κρυφό  το πεδίο  που δραστηριοποιείστε.

ΖΥΓΟΣ:  Για εσάς  τους  Ζυγούς  με τον Ερμής  σε ορθή πορεία  από 15/05 τακτοποιείτε  οικονομικές  εκκρεμότητες  προς τρίτους ( δάνεια, εφορίες ,ασφάλειες κ.λπ.)  τα οποία  τώρα τα βάζετε  σε μια ροή.  Σε αυτό  σας  βοηθά  και ο Δίας  όπου στις 16/05 περνά  στο ζώδιο του  Ταύρου  και σας βοηθά  στην διευθέτηση  των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων , επίσης  σας βοηθά  σε ψυχολογικό επίπεδο δίνοντας  σας εσωτερική ισορροπία.  Αυτό το διάστημα θα υπάρχει  έντονη σεξουαλική δραστηριότητα  και σχέσεις  γεμάτες πάθος .  Η  Ν.  Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  19/05  στο ζώδιο  του ταύρου  σας  ωθεί  να κάνετε  ένα νέο ξεκίνημα , να βρείτε  νέες πηγές  εσόδων  ώστε  να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές σας  εκκρεμότητες  και να νιώσετε πιο ασφαλείς.  Η  είσοδος   του πλανήτη  τις δράσης  Άρη  στο ζώδιο του  Λέοντα σας  κάνει  πιο  κοινωνικούς ,αυξάνοντας  τον κοινωνικό σας κύκλο, όπου γίνεστε  το επίκεντρο.  Επίσης  αυτό το διάστημα  θέτετε  νέους  στόχους και φιλοδοξίες  και  δραστηριοποιείστε  σε  ομάδες  η συλλόγους .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Αυτή  τη εβδομάδα  με τη ορθή πορεία  του Ερμή  στις 15/05 στο απέναντι  σας  ζώδιο του Ταύρου , μπορείτε  τώρα  πιο εύκολα  να επικοινωνήσετε  και να διευθετήσετε  θέματα  που αφορούν σχέσεις  και συνεργασίες . Η είσοδος  του Δία  στο Ταύρο  στις 16/05  στο απέναντι σας  ζώδιο  είναι  μια πολύ καλή θέση  για εσάς  αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου  αφού  η διέλευση  αυτή  θα σας  χαρίσει απλόχερα  σταθερές  σχέσεις  και συνεργασίες που θα σας κάνουν  να νιώσετε  ασφάλεια  και σιγουριά . Είναι  το διάστημα  που  θα αφήσεις  την εργένικη  ζωή  και θα προχωρήσεις  σε δέσμευση  με  ένα  άτομο  που  θα σε κάνει να νιώσεις  αυτά  που ακριβώς  θέλεις  και αποζητάς , συναισθηματική  αλλά  και υλική ασφάλεια. Και στο θέμα  των συνεργασιών  θα έχεις  πολλές βοήθειες   ώστε να πετύχεις  η να κάνεις  αυτό που πραγματικά θέλεις .  Ο  Άγιος  Βασίλης  του ζωδιακού  θα στα χαρίσει απλόχερα , όσο  αφορά  τους δεσμευμένους  είναι το διάστημα  που θα προχωρήσουν  σε επισημοποίηση  δεσμού  η γάμο. Επίσης  από αυτή  τη θέση ο Δίας  σας παρέχει  προστασία  από τους φανερούς  σας  εχθρούς  αλλά  και από δικαστικές   διαμάχες  αν υπάρχουν. Για εσάς  των  δύο πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου χρειάζεται  προσοχή  στα θέλω σας , μην κάνετε  μεγάλα  ανοίγματα με αποτέλεσμα  να βγουν εμμονές  και  έντονες  χειριστικές  καταστάσεις  προς   τους  άλλους  με εξάρσεις  θυμού  και βίας .

Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 19/05 στο  απέναντι  σας  ζώδιο του  Ταύρου  επηρεάζει  θετικά  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου   στο να κάνετε νέα  ξεκινήματα σε σχέσεις  και συνεργασίες .  Η  είσοδος  του πλανήτης  τις δράσης   Άρη  στο ζώδιο  του  Λέοντα  σας  ωθεί  να καταναλώσετε  την ενέργεια  σας   στα  επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι  ένα  διάστημα  αρκετής   δουλειάς  ώστε  να πετύχετε  τους  στόχους  σας  χωρίς  όμως  να  βγάλετε  επιθετικότητα  σε  συναδέρφους  η συνεργάτες  σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για εσάς  τους  Τοξότες   με την  ορθή πορεία  του Ερμή  στις 15/05 μπορείτε  να επικοινωνήσετε  και να διευθετήσετε  θέματα  στην  εργασία  σας  με συναδέρφους  η συνεργάτες  σας . Σε αυτό  συντελεί  και  η  είσοδος   του  Δία   στις 16/05  στο ζώδιο  του Ταύρου  όπου  θα σας  χαρίσει  εσάς  τα αισιόδοξα  παιδιά του  εύνοια  στο εργασιακό σας περιβάλλον  , άνοδο  η προαγωγή  αλλά  και καλύτερες  σχέσεις  με  τους  συναδέρφους  η συνεργάτες  σας .  Αν  είστε  σε αναζήτηση  εργασίας  τώρα  μπορείτε  πιο εύκολα  να βρείτε  εργασία. Επίσης  είναι ένα  καλό διάστημα  να  ασχοληθείτε  με την φυσική σας κατάσταση  σταματώντας   τις υπερβολές  και ξεκινώντας   άσκηση  η διατροφή.  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 19/05  στο ζώδιο του  Ταύρου σας  επηρεάζει  σε  νέα  εργασιακά  ξεκινήματα  καθώς  και  με την φυσική σας κατάσταση ξεκινώντας   και  εσείς  άσκηση  η διατροφή . Τέλος  η είσοδος  του πλανήτη  τις  δράσης  Άρη στις 20/05 στο φιλικό σας  ζώδιο του Τοξότη  σας  δραστηριοποιεί  στο να ταξιδέψετε , να μετακινηθείτε , να διευρύνετε   τους  πνευματικούς  σας ορίζοντες , να ξεκινήσετε  σπουδές  και γενικότερα  να αποκτήσετε  γνώσεις .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για  εσάς  τους  Αιγόκερους  με την ορθή πορεία  του  Ερμή στις 15/05  στο ζώδιο του  Ταύρου μπορείτε  να επικοινωνήσετε  και να προωθήσετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια  και ταλέντα. Η  είσοδος   του  Δία  στις 16/05  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Ταύρου σας  ευνοεί  στο ερωτικό τομέα , ξεκινώντας  μια  ευνοϊκή περίοδος  όπου ο έρωτας  και το φλερτ   θα είναι στα πρώτα  πλάνα  σας . Θα  ερωτευθείτε  , θα  διασκεδάσετε, θα θελήσετε  να γίνεται  παιδιά.  Το διάστημα  αυτό  είναι ευνοϊκό  για όσους  επιθυμούν  απόγονο η πολύ καλό  διάστημα να πάρετε  χαρά  από τα παιδιά σας .  Επίσης  πολύ καλό  διάστημα  να εκφράσετε  τα  δημιουργικά   και επιχειρηματικά  σας σχέδια. Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  θα  θελήσετε  να ζήσετε  το  όνειρο σας  κα σε αυτό  συντελεί   η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  19/05 στο φιλικό σας  ζώδιο του Ταύρου  σας επηρεάζει  θετικά, όπου ο έρωτας  θα χτυπήσει κόκκινο  αλλά και  κάνοντας  νέα  δημιουργικά  ξεκινήματα. Η  είσοδος   του  πλανήτη  τις  δράσης  Άρη  στο ζώδιο του Λέοντα στις  20/05  σας  δραστηριοποιεί  ερωτικά με πικάντικες  ερωτικές  νύχτες  πάθους , από την άλλη  σας  δημιουργεί   άγχος  με οικονομικές  εκκρεμότητες  οφειλών  προς  τρίτους , δάνεια , εφορία, ασφάλειες  η κληρονομικές  υποθέσεις  που πρέπει να  διευθετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Με τον Ερμή  σε ορθή πορεία   από 15/05 μπορείτε  τώρα να επικοινωνήσετε  και  να διευθετήσετε  οικογενειακά  θέματα. Εξάλλου σε αυτό  βοηθά  και ο Δίας όπου στις  16/05  περνά  στο ζώδιο  του Ταύρου χαρίζοντας  σας  την εύνοια του  αρχικά εσάς των πρώτων ημερών  σε θέματα  οικογενειακά , με το σπίτι  αλλά  και με την ακίνητη περιουσία  σας .  Ξεκινά  ένα διάστημα  όπου  θα έχετε  όμορφες   και ευχάριστες  στιγμές  με  την οικογένεια σας  μετά  από δυσκολίες  και πιέσεις  που περάσετε. Κάποιοι  ίσως   θελήσετε  να μετακομίσετε   η να συγκατοικήσετε   η να  κάνετε  μια  επέκταση  η αναβάθμιση  στο χώρο  του σπιτιού σας .  Επίσης   ευνοούνται  τα  θέματα με  την ακίνητη  περιουσία σας  αλλά  και οι  σχέσεις  με  την οικογένεια  σας  θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να  λύσετε  ζητήματα  που σας  απασχολούν. Προσοχή  χρειάζεται  για εσάς   τους  γεννημένους  των δύο πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  που ίσως  θελήσετε  να  κάνετε  μεγάλα ανοίγματα  βγάζοντας  εμμονές  και  αντιδράτε  με έντονο  και χειριστικό  τρόπο.  Η  Ν. Σελήνη που πραγματοποιείτε   στις  19/05 στο ζώδιο του Ταύρου σας  επηρεάζει   θετικά  περισσότερο  εσάς  των τελευταίων ημερών του τρίτου  δεκαημέρου  σε θέματα  οικογενειακά  που μπορείτε  να λύσετε  και να κάνετε  ένα νέο  βήμα  με την οικογένεια σας  η με την σχέση σας  να συγκατοικήσετε  η  να ασχοληθείτε  με την ακίνητη περιουσία σας . Η  είσοδος  του πλανήτη  τις  δράσης  Άρη  στο απέναντι  σας  ζώδιο  του  Λέοντα  στις 20/05 θα σας δραστηριοποιήσει  σε θέματα  σχέσεων  και συνεργασιών , με πολλές  ενάρξεις .  Ένα  διάστημα  έντονο  για εσάς , θα είσαστε  σε εγρήγορση  οπότε  αποφύγετε  εντάσεις   και προκλήσεις .

ΙΧΘΥΕΣ: Για  εσάς  τους Ιχθύες   από 15/05  όπου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία  θα μπορείτε  να επικοινωνήσετε και  να διευθετήσετε  τα θέματα  σας .  Η  είσοδος  του  Δία  στο φιλικό σας  ζώδιο  του  Ταύρου  στις 16/05  θα σας ευνοήσει  και θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς  και πιο  κοινωνικούς με έντονη  διάθεση  να ταξιδέψετε ,να μετακινηθείτε  και  με πολλές  εποικοδομητικές  γνωριμίες  που θα σας ευνοήσουν.  Επίσης  βοηθητικό διάστημα  για τους σπουδαστές  και  για εσάς   που θελήσετε  να επεκτείνετε  τις γνώσης  σας , αλλά  και για να βελτιώσετε τις  σχέσεις  σας με  συγγενείς , αδέρφια , ξαδέρφια.  Για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου   είναι μια καλή περίοδος  με έντονη φαντασία   που μπορείτε  να την διοχετεύσετε  σε καλλιτεχνικές  δραστηριότητες  ,αλλά  και έντονη διαίσθηση.   Η  Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  19/05  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του Ταύρου  σας κάνει  πιο κοινωνικούς   με πολλές  νέες γνωριμίες  που θα σας ωφελήσουν, αλλά  και  μετακινήσεις  και  ταξίδια , πολλές  συζητήσεις  και επαφές . Η  είσοδος  του πλανήτη  τις δράσης  Άρη  στο  ζώδιο  του Λέοντα στις  20/05 θα σας  δραστηριοποίηση σε   θέματα  τις καθημερινότητας  που θα πρέπει  να διεκπεραιώσετε   αλλά και θέματα  με την εργασίας  που θα  σας  αγχώσουν  και δεν θα μπορείτε  να χαλαρώσετε. Καλό θα είναι  να φροντίσετε  την  φυσική σας  κατάσταση.