ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 29/05 – 04/06

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η  εβδομάδα  ξεκινά στις   2/06  με την  θεά  του έρωτα  Αφροδίτη  από  το ζώδιο  του Καρκίνου να   συναντά   ευχάριστα   τον ονειρικό  Ποσειδώνα  από το ζώδιο  των  Ιχθύων  και τα αισθήματα  είναι πλούσια.

Αυτές   τις ημέρες   υπάρχει  έντονος  ρομαντισμός  και  ο έρωτας  φαντάζει  ονειρικός  , και παραμυθένιος!!! επηρεάζοντας  θετικά   Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά  και Ταύρους,  Παρθένους , Αιγόκερους   του  τρίτου  δεκαημέρου.

Κατόπιν στις  4/06 πραγματοποιείται  η Πανσέληνος  στον άξονα  Τοξότη – Διδύμων  στη 13μοίρα  και 18 λεπτά , σε ένα  άξονα επικοινωνίας –  μαθητείας . Μια  αντιπαράθεση  όπου θα βγάλει  μια πίκρα  και  ένα πάγωμα συναισθηματικό, μια απογοήτευση  επηρεάζοντας τον μεταβλητό σταυρό  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες ,Ιχθύες  του δευτέρου δεκαημέρου.  Η θετική συμμετοχή  του  Άρη  δίνει  ζωντάνια  και ενεργητικότητα  για δράση και περιπέτεια  για τα ζώδια  τις  φωτιάς  Κριούς , Λέοντες , Τοξότες   του δευτέρου  δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα  ο πλανήτης   τις επικοινωνίας  Ερμής  συμπορεύεται  με  τον απρόβλεπτο  Ουρανό  από το ζώδιο  του  Ταύρου  όπου μας δίνει πρωτότυπες  καινούργιες   ιδέες  που θέλουμε  να εκφράσουμε αλλά και ξαφνικές  λύσεις  σε θέματα  που μας απασχολούν , ταυτόχρονα όμως  έχουμε  ξαφνικές  ειδήσεις   η απρόσμενα νέα  που σοκάρουν, αλλά και   ανατροπές   στην καθημερινότητα  μας  που μας  αποσυντονίζουν, επηρεάζοντας   τον σταθερό  σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες, Υδροχόους  του τρίτου  δεκαημέρου.

Ας δούμε  πως επηρεάζονται  τα  12  ζώδια  διαβάζοντας   πάντα  και  τον ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ:  Για  εσάς  τους  Κριούς  του πρώτου  δεκαημέρου  έχετε  την θετική  εύνοια  του Δία  στον  οικονομικό  σας  τομέα,  καθώς  και ένα έντονο ερωτικό  διάστημα  ξεκινά  για  εσάς .

Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείται  στις 4/06  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Τοξότη   μαζί με την θετική  συμμετοχή  του  Άρη  σας  ωθεί  να δραστηριοποιηθείτε  σε  νέα  σχέδια  , να ταξιδέψετε , να μετακινηθείτε ,  να  διευρύνετε   τους  πνευματικούς  ορίζοντες  σας   αλλά  κα  τις  γνώσεις  σας. Για  εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου  αποζητάτε  την ζεστασιά  τις οικογένειας  και  θέλετε  να περνάτε  περισσότερες  ώρες  με την οικογένεια  σας  η  θα ασχοληθείτε  με  την αισθητική αλλαγή στο  χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ: Για  εσάς  τους  Ταύρους του πρώτου  δεκαημέρου ο  Δίας  σιγά  σιγά  σας  χαρίζει  την εύνοια του σε όλους τους  τομείς . Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε στις  4/06  στο ζώδιο του Τοξότη  σας  ωθεί να ασχοληθείτε  με τα οικονομικά   και  οφειλές  προς τρίτους  δάνεια, ασφάλειες  , οικονομικά  συντρόφου  ,κληρονομικά  που θα πρέπει  να διευθετήσετε  αποφεύγοντας   εντάσεις και  διαπληκτισμούς.

Για  εσάς  τους  γεννημένους  στις  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου  θα υπάρξουν  ξαφνικά νέα  η αποκαλύψεις αλλά  και λύσεις , για εσάς  των τριών  τελευταίων ημερών υπάρχει εύνοια στα οικονομικά αλλά  θα είσαστε και σε μια ρομαντική  διάθεση  αποζητώντας  η ζώντας ένα  παραμυθένιο  όνειρο .

ΔΙΔΥΜΟΣ: Για εσάς  τους  Διδύμους  του πρώτου δεκαημέρου  δέχεστε  τις  πιέσεις   του  Κρόνου  σε  θέματα  επαγγελματικά  αλλά  και οικογενειακά . Από την άλλη  ο Άρης  από το ζώδιο  του λέοντα  σας κινητοποιεί  να μετακινηθείτε  , να  ταξιδέψετε  και  να τακτοποιήσετε  την καθημερινότητα  σας . Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείται   στο  άξονα σας  στις  4/06  σας  φωτίζει  τα θέματα   των σχέσεων  σας  σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε θέματα  συνεργασιών , για  τα οποία  όμως  η πορεία  τους  εξαρτάται  από  τις  δικές  σας  αποφάσεις οπότε  θα πρέπει να δείτε πως θα κινηθείτε , επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς  του  δευτέρου  δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για  εσάς   τους  Καρκίνους  του πρώτου  δεκαημέρου  δέχεστε  την εύνοια  του Δία  οπότε  αυξάνετε  η κοινωνικότητα  σας  γνωρίζοντας  νέους   ανθρώπους  που θα  σας  βοηθήσουν  αλλά  και  βάζοντας  νέους  επεκτατικούς   στόχους . Η  Πανσέληνος   που πραγματοποιείται  στις  4/06  στο ζώδιο του  Τοξότη  σας  φωτίζει  θέματα  εσωτερικά  που έχουν να κάνουν  με την ψυχολογία σας  βγάζοντας  φοβίες   και ανασφάλειες  , θέματα  με την καθημερινότητα  σας  αλλά  και με την  φυσική σας  κατάσταση   και υγεία  όπου με αυτή  την Πανσέληνο   θα πρέπει  να δείτε  τι μπορείτε  να αλλάξετε  για να βελτιώσετε  την κατάσταση  σας . Για  εσάς  των τριών  τελευταίων  ημερών του  τρίτου  δεκαημέρου  σας  ευνοεί  οικονομικά  αλλά  και  να  ζήσετε  ένα  ρομαντικό  έρωτα!!!

ΛΕΩΝ: Για  εσάς   τους  Λέοντες  του  πρώτου  δεκαημέρου  ο Άρης   στο ζώδιο  σας  και στο δικό σας δεκαήμερο   σας  γεμίζει αυτοπεποίθηση  δίνοντας  σας  ενέργεια  να δραστηριοποιηθείτε  σε όλους  τους  τομείς . Η Πανσέληνος   που πραγματοποιείτε  στο  φιλικό σας  ζώδιο  του Τοξότη  στις  4/06  σας  φωτίζει  τα ερωτικά  σας  θέματα ειδικά για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου , σας  κάνει  πιο ερωτικούς   και  πιο κυνηγούς  εφόσον  είναι και  ο Άρης  στο ζώδιο σας  όπου αυτό  θα έχει συνέχεια  και όλο  το καλοκαίρι αφού  και η Αφροδίτη  θα περάσει σε λίγο  στο δικό σας  ζώδιο, κάνοντας σας  πιο κοινωνικούς  με πολλές  γνωριμίες  και επαφές  αλλά  και  οικονομικά  πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για  εσάς   τους  Παρθένους  του πρώτου  δεκαημέρου  δέχεστε  την εύνοια  του Δία   ανοίγοντας   τους  ορίζοντες  σας  βάζοντας νέους στόχους , από την άλλη  έχετε  τον  Άρη  από  το ζώδιο του Λέοντα  όπου δραστηριοποιεί  παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας.  Η Πανσέληνος   που πραγματοποιείτε  στις  4/06  στο ζώδιο του  Τοξότη επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  σας  φωτίζει  τα θέματα  που  έχουν να κάνουν  με την οικογένεια , το σπίτι  αλλά και τα επαγγελματικά σας  όπου  εκεί θα σας γίνουν  και πολλές  αποκαλύψεις   που δεν περιμένατε. Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου   και ειδικά  εσάς  των τριών  τελευταίων  ημερών  υπάρχει  εύνοια  στα οικονομικά σας  αλλά και  στα ερωτικά  σας  με πλούσια  αισθήματα  και αρκετή δόση ρομαντισμού.

ΖΥΓΟΣ:  Για  εσάς  τους  Ζυγούς  του πρώτου  δεκαημέρου  με τον  Άρη  στο φιλικό σας ζώδιο   του  Λέοντα   γίνεστε  πιο κοινωνικοί  θέτετε  νέους  στόχους  και  φιλοδοξίες . Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Τοξότη  στις 4/06  επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς   του δευτέρου δεκαημέρου ,ρίχνει  το φώς της σε θέματα   που έχουν  να κάνουν  με την εκπαίδευση , την μάθηση  αυτό σημαίνει   για όσους  δίνουν εξετάσεις  αυτό το διάστημα  μαθητές , σπουδαστές  αυτή  η Πανσέληνος  σας ευνοεί.  Επίσης  σας ανοίγει  δρόμους  για  μετακινήσεις , ταξίδια , επαγγελματικές  συμφωνίες  αλλά  και ερωτικές  σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για  εσάς   τους  Σκορπιούς  του πρώτου δεκαημέρου  με τον Δία  από το ζώδιο του Ταύρου  απέναντι σας  δέχεστε  την εύνοια  του  από  τους άλλους σε ότι  έχει να κάνει με σχέσεις  και συνεργασίες  , εκτός  από εσάς  των δύο  πρώτων  ημερών  που δέχεστε  και την επιρροή  του Πλούτωνα  από το ζώδιο  του Υδροχόου . Η  Πανσέληνος   που πραγματοποιείται  στις 4/06 στο ζώδιο του Τοξότη   σας φωτίζει  τα θέματα  που έχουν να κάνουν  με τα οικονομικά  σας  όσον αφορά  το πορτοφόλι σας  κα τις ευκαιρίες  που  θα έχετε  για  να  αυξήσετε  τα οικονομικά  σας  αλλά  και με  επενδύσεις  που  ίσως  θελήσετε  να κάνετε  φωτίζοντας   τις  κατάλληλες   ευκαιρίες .  Επίσης  εκτός  από τα οικονομικά  θα βιώσετε  και έντονα πάθη , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του  δευτέρου  δεκαημέρου. Τώρα  για εσάς  τους γεννημένους  στις  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου  θα έχετε  ξαφνικές  ιδέες  η λύσεις  που σας  προτείνουν  οι άλλοι  αλλά  και αποκαλύψεις .  Εσείς  των  τριών τελευταίων ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  θα έχετε  ευχάριστες  ρομαντικές  και ερωτικές  στιγμές   αλλά  και εύνοια  οικονομική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για  εσάς  τους  Τοξότες   του πρώτου  δεκαημέρου   από τη μια δέχεστε  τις  πιέσεις  του Κρόνου  σε  οικογενειακά  και επαγγελματικά  θέματα , από την άλλη  ο Άρης  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Λέοντα  σας  ωθεί  να ταξιδέψετε  και να διευρύνετε   τους  ορίζοντες  σας .  Εσείς  του δευτέρου  δεκαημέρου  δέχεστε   την Πανσέληνο  που πραγματοποιείτε  στις 4/06  και σας  φωτίζει  τα θέματα  των σχέσεων  και συνεργασιών   όπου θα σας  γίνουν αρκετές  αποκαλύψεις   και θα  πρέπει  να διαχειριστείτε  τους  άλλους   που έχετε  απέναντι σας  και  τι αυτοί  θα  αποφασίσουν  για εσάς . Καλό  θα είναι  να μην βιαστείτε  να πάρετε  αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Για  εσάς   του  πρώτου  δεκαημέρου  ο Δίας  από το φιλικό σας  ζώδιο του Ταύρου  σας  ευνοεί  στα ερωτικά  και δημιουργικά  σας  σχέδια .  Η  Πανσέληνος  που δημιουργείτε  στις 4/06  στο ζώδιο του  Τοξότη  θα  σας  φέρει  στο φώς  θέματα με τα επαγγελματικά σας , την καθημερινή  εργασίας  σας  ευκαιρίες   που θα σας  δοθούν  για να προωθηθείτε  κάτι  που δουλεύατε  αρκετό  καιρό  τώρα, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του δευτέρου  δεκαημέρου.  Τώρα  για εσάς  τους  γεννημένους  αρχές   του τρίτου  δεκαημέρου  θα  έχετε ξαφνικά  νέα  και ευκαιρίες  επαγγελματικές .  Επίσης  για εσάς  τους  γεννημένους  των τριών  τελευταίων  ημερών  του τρίτου δεκαημέρου  θα ζήσετε  ρομαντικούς  παραμυθένιους  έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για  εσάς  τους  Υδροχόους  του πρώτου δεκαημέρου  δέχεστε  την εύνοια  του Δία  σε θέματα  οικογενειακά ,σπίτι , ακίνητη περιουσία . Η Πανσέληνος   που πραγματοποιείται  στις 4/06  στο φιλικό σας  ζώδιο του Τοξότη  σας  φωτίζει  τα ερωτικά  θέματα  όπου θα σας δοθούν  αρκετές  ευκαιρίες   ώστε  να ξεκινήσετε  μια  νέα  ερωτική σχέση  με διάρκεια   αφού  και ο Άρης  από  το ζώδιο  του Λέοντα  απέναντι  σας αλλά  και η Αφροδίτη  αργότερα  θα πυροδοτήσουν  το ερωτικό  στοιχείο. Επίσης  θα υπάρχει  έντονη κοινωνικότητα  αλλά  και νέους στόχους  και φιλοδοξίες . Για  εσάς  τους γεννημένους  στις αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου θα  έχετε  ξαφνικά  νέα  και  αποκαλύψεις  που  θα σας αιφνιδιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Για εσάς  τους  Ιχθύες  του πρώτου  δεκαημέρου δέχεστε  τις πιέσεις   του Κρόνου, από την άλλη ο Δίας  από  το φιλικό σας  ζώδιο του  Ταύρου σας  ευνοεί  στην επικοινωνία να κάνετε  επαφές ,να μετακινηθείτε , να ταξιδέψετε  και να γίνετε πιο  κοινωνικοί.

Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε   στις 4/06 στο ζώδιο  του Τοξότη  θα  ρίξει το φώς  της  σε θέματα  επαγγελματικά  και οικογενειακά  όπου θα σας γίνουν αποκαλύψεις  η  οποίες θα σας στεναχωρήσουν  η απογοητεύσουν ,’όπως και να έχει θα πρέπει να αποφύγετε  εντάσεις  και θυμό  και να διαχειριστείτε  σωστά. Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  και ειδικά  των  τριών τελευταίων  ημερών θα βιώσετε  ένα ρομαντικό  έρωτα.