ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 05 – 11/06

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η  εβδομάδα ξεκινά  με την είσοδο της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Λέοντα  όπου θα παραμείνει  εως  τις  9/10 μαζί με την ανάδρομη  πορεία της . Η  Διέλευση  αυτή  θα φέρει  εξωστρέφεια , χαρά , γενναιοδωρία , ευκαιρίες  για έρωτα , αλλά  και  διάθεση   για παιχνίδι  και διασκέδαση. Ευνοεί  τα ζώδια τις φωτιάς , Κριούς , Λέοντες, Τοξότες , δίνει ευκαιρίες  σε  Ζυγούς , Διδύμους ,Υδροχόους  και ενεργοποιεί  Ταύρους , Σκορπιούς , την ίδια ημέρα  όμως  η Αφροδίτη  από το ζώδιο  του Λέοντα  έρχεται  σε  αντιπαράθεση  με τον σκοτεινό  Πλούτωνα  δημιουργώντας  έντονο  πάθος αλλά και μια  δύσκολη  αναμέτρηση  μεταξύ αγάπης   και μίσους ….Επηρεάζοντας  τον σταθερό  σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες , Υδροχόους  των δύο πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου.

Στις  9/06 ο Ερμής  από το ζώδιο του Ταύρου  συναντά  ευχάριστα τον ονειρικό  Ποσειδώνα  από το ζώδιο  των Ιχθύων και η φαντασία  αλλά  και διαίσθηση  είναι αρκετά  έντονη  καθώς  επίσης  δίνονται ευκαιρίες να εκφράσουμε  τις καλλιτεχνικές  μας ανησυχίες , επηρεάζοντας   τα ζώδια τις γης Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του τρίτου  δεκαημέρου .

Στις  11/06 ο πλανήτης  τις  επικοινωνίας  περνά  στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει εως  τις 26/06, στο ζώδιο που κυβερνά  και η επικοινωνία  αποκτά  ταχύτητα. Η διέλευση  αυτή  μας  δίνει  ευγλωτία , εξυπνάδα, ετυμολογία  πολύ καλή  επικοινωνία  με δυνατά επιχειρήματα  αλλά  και μια  επιφανειακή  προσέγγιση  των πραγμάτων . Ευνοική  θέση  για  Διδύμους , Ζυγούς, Υδροχόους .  Την  ίδια ημέρα  ο  Ερμής  συναντά  ευχάριστα  τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το ζώδιο  του Υδροχόου όπου μας  δίνει  ικανότητα  ανάλυσης και  παρατηρητικότητας, βάθος  και σοβαρότητα  σκέψης , αλλά  και την δυνατότητα να μας αποκαλύψουν  μυστικά, επηρεάζοντας θετικά  Διδύμους , Ζυγούς, Υδροχόους των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα  η θεά του έρωτα  Αφροδίτη  από το ζώδιο  του Λέοντα  συγκρούεται με  τον πληθωρικό Δία  από το ζώδιο  του Ταύρου δημιουργώντας  επιπόλαιους  χειρισμούς  σε σχέσεις  αλλά  και στα οικονομικά , θέλει  προσοχή στις υπερβολές  επηρεάζοντας  αρνητικά  τον σταθερό σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους  του πρώτου  δεκαημέρου.

Κατόπιν αργότερα  την ίδια ημέρα  ο Πλούτωνας  συνεχίζει  την ανάδρομη  πορεία  του  στο ζώδιο του Αιγόκερου  εως τις  11/10/23 και θα ολοκληρώσει  την πορεία  του στο ζώδιο του Αιγόκερου  στις  21/01/24. Σε αυτή  την διάρκεια  τις  διέλευσης  θα ολοκληρώσει  και την ριζική αλλαγή  στα ζώδια  του παρορμητικού  σταυρού  των τριών  τελευταίων ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους .

 

Ας δούμε  πως   επηρεάζονται   τα 12  ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και  τον ωροσκόπο σας .

 

ΚΡΙΟΣ : Για εσάς  τους  Κριούς  με την είσοδο  της  Αφροδίτης  στις  5/06 στο φιλικό  ζώδιο  του  Λέοντα   ξεκινά  ένα  παθιασμένο  ερωτικό  διάστημα όπου σας  χαρίζει  χαρά, διάθεση  για διασκέδαση ,φλερτ, ερωτικό παιχνίδι , αλλά  και  την ευκαιρία  για κάποιους  εκπροσώπους  να  ασχοληθούν με τα  παιδιά τους  έχοντας   ευχάριστες  στιγμές . Αν  είσαι  αδέσμευτος /η  μπορείς  τώρα να ζήσεις  ένα κινηματογραφικό  έρωτα , αν  είσαι  σε  σχέση  θα υπάρχει αναζωπύρωση  του πάθους. Επίσης  ευνοϊκό  διάστημα  σε θέματα επαγγελματικής  και οικονομικής   φύσης .  Η είσοδος  του Ερμής  στις  11/06 στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων  σας  ευνοεί στην επικοινωνία , επαφές  και  θέματα σπουδών. Για  εσάς  των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου σας  δίνετε η  δυνατότητα βαθιάς  σκέψης  και ανάλυσης  σε ότι σας απασχολεί  ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τώρα  για εσάς  των τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου η διέλευση  του Πλούτωνα  ανάδρομου  στο ζώδιο  του Αιγόκερου από τις  11/06  θα ολοκληρώσει  τις ριζικές  αλλαγές που ήδη  έχουν ξεκινήσει  στη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ:  Για  εσάς  τους Ταύρους  η είσοδος  της Αφροδίτης  στις  5/06  στο ζώδιο  του  Λέοντα σας  ωθεί  να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού  και οικογένειας , περνώντας  ευχάριστες  στιγμές  με τα οικία  σας  άτομα , με τον/την σύντροφο  σας . Με  αυτή την θέση  της Αφροδίτης  δεν ενδείκνυται  για  έντονο ερωτικό  διάστημα , όμως μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας  στο άτομο που σας  ενδιαφέρει  χωρίς δισταγμούς ,προσοχή στα οικονομικά σας .  Τώρα  για εσάς  των δύο πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου με την αντιπαράθεση  που δημιουργείτε την ίδια ημέρα  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο  του Υδροχόου  θέλει  προσοχή  στα παιχνίδια επιβολής  και χειραγώγησης  με  τον/την  σύντροφο σας.   Επίσης  εσείς  των πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  κοντά στις 11/06 αποφύγετε υπερβολές  και επιπόλαιες  κινήσεις  σε σχέσεις  αλλά και στα οικονομικά σας . Τώρα η  είσοδος  του Ερμή  στις 11/06 στο  ζώδιο των Διδύμων  θα σας  ωθήσει βέβαια  να εστιάσετε  την προσοχή σας  στα οικονομικά σας  θέματα  με δυνατότητα  αύξησης   του εισοδήματος  με πολλές  επαφές  και περισσότερες  οικονομικές  διαπραγματεύσεις  και πολύ πιθανόν  να προκύψουν δυο  οικονομικές πηγές  εσόδων.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς   τους  Διδύμους  η είσοδος  της  Αφροδίτης  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του Λέοντα  σας  κάνει πιο  κοινωνικούς με πολλές  ευχάριστες  επαφές ,πιο  επικοινωνιακούς  με πολλές  μετακινήσεις   και ταξίδια  και  πολλές  ερωτικές  ευκαιρίες  που μπορεί  να προκύψουν σε  αυτές  τις μετακινήσεις  σας .

Ένα διάστημα  με έντονο φλερτ  όπου  θα εστιάσετε περισσότερο  να περάσετε  καλά  και όχι  για κάτι πιο σοβαρό.  Επίσης  ευκαιρίες   θα σας  δοθούν  και  για οικονομικά  ανοίγματα που μπορείτε  να εκμεταλλευτείτε  με το επικοινωνιακό σας  ταλέντο. Η  είσοδος   του Ερμή ως κυβερνήτης  σας  στο ζώδιο σας  στις 11/06 θα σας  δώσει  αυτοπεποίθηση και δύναμη στην επικοινωνίας  σας  και  τις  ευκαιρίες  για  πολλές επαφές  και συζητήσεις  αλλά και διαπραγματεύσεις   σε επαγγελματικό  επίπεδο , επίσης  την ίδια ημέρα  συναντώντας  ο Ερμής  τον Πλούτωνα ανάδρομο  από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει εσάς  των πρώτων ημερών  να γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί και  να σκεφτείτε σε βάθος  ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε.   Πολύ καλή περίοδος  για όσους  είσαστε  σε αναζήτηση  εργασίας .

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Για εσάς   τους Καρκίνους   η είσοδος  της Αφροδίτης  στις  5/06 στο ζώδιο  του Λέοντα  θα φέρει  πολλά οικονομικά  οφέλη  και ευκαιρίες   οικονομικές  ώστε να μπορέσετε  να καλύψετε  οικονομικές  εκκρεμότητες  νιώθοντας  να τονώνετε  η αυτοπεποίθηση σας . Όμως  και έντονο  ερωτικό  πάθος  προμηνύετε  με νέες  ερωτικές  γνωριμίες  αν  είστε  αδέσμευτος /η  η με την ήδη  υπάρχουσα  σχέση  σας . Η είσοδος  του Ερμή  στις 11/06  στο πίσω  από εσάς  ζώδιο  των Διδύμων  θα σας  κάνει πιο εσωστρεφείς , το διάστημα  αυτό   θα οργανώνετε  στο μυαλό σας  τα  σχέδια σας  χωρίς  να θέλετε  να τα εξωτερικεύσετε  με πιο πολύ παρασκηνιακή δράση . Πολύ πιθανόν  να  προκύψουν  μυστικές  συμφωνίες. Από την άλλη  αυτό  το διάστημα  θα είναι καλό  να χαλαρώσετε  και να τα βρείτε  με τον εαυτό σας . Τώρα  για εσάς  των τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  ο Πλούτωνας   ανάδρομος   στο απέναντι  σας  ζώδιο  του  Αιγόκερου από τις  11/06 σας  οδηγεί  να ολοκληρώσετε   θέματα και  να κάνετε  τις ριζικές  αλλαγές  που  επιθυμείτε  για την ζωή σας  σε θέματα σχέσεων  και  συνεργασιών.

 

 

 

ΛΕΩΝ : Η  Αφροδίτη  στις  5/06 περνά  στο ζώδιο σας  και ξεκινά  ένα  διάστημα ερωτικό  αλλά και πολύ εξωστρεφή  με έντονη διάθεση  για παιχνίδι  ,διασκέδαση  και απολαύσεις.

Νέες  γνωριμίες  για τους  αδέσμευτους  αλλά  και αναζωπύρωση   του ερωτικού πάθους  για τους δεσμευμένους . Γίνεστε  πιο  λαμπεροί  και η γενναιοδωρίας σας  ξεχειλίζει.  Αυτό   το διάστημα  θα θελήσετε  να κάνετε αλλαγές  στην εμφάνιση  σας νιώθοντας  μεγαλύτερη  αυτοπεποίθηση . Εύνοια  θα υπάρχει και  στα  οικονομικά  σας  και γενικότερα   το διάστημα  αυτό  τις  διέλευσης  από το ζώδιο σας  θα είναι ευνοϊκό  βγάζοντας  τον καλύτερο  εαυτό σας  και φυσικά  εκπληρώνοντας   τα θέλω σας .  Προσοχή  μόνο  εσείς  των δύο  πρώτων ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  όπου ο Πλούτωνας  από το απέναντι σας  ζώδιο  του  Υδροχόου την ίδια ημέρα  μπορεί να βγάλει έντονες  χειριστικές  καταστάσεις  προς  τον/την  σύντροφο  σας .  Επίσης προσοχή κοντά στις  11/06 για επιπόλαιες  κινήσεις  σε σχέσεις  αλλά και στα οικονομικά ειδικά  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου.  Η είσοδος  ου Ερμή  στο  φιλικό σας  ζώδιο των Διδύμων  στις 11/06 σας κάνει  πιο κοινωνικούς  και φιλικούς  στον κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό σας  περίγυρο και σας  ωθεί σε νέους  στόχους  και φιλοδοξίες  μετά από  ανάλυση  και βαθιά  σκέψη  για τα θέλω σας .

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Για  εσάς  τους  Παρθένους  η είσοδος   της  Αφροδίτης  στο  ζώδιο του  Λέοντα  σας  βοηθά  να στραφείτε  εσωτερικά , να τα βρείτε  με τον εαυτό σας  και να κάνετε  ένα απολογισμό  για  τα θέλω σας  και τις επιθυμίες σας . Από την άλλη  μπορεί να βγει  στην  επιφάνεια  η ευαίσθητη  και συναισθηματική  σας πλευρά  προς  τους άλλους .  Οι  δεσμευμένοι  θα γίνουν  πιο ρομαντικοί  και δοτικοί  στο  ταίρι τους , ενώ  οι αδέσμευτοι   θα έχετε  την δυνατότητα  για νέες  γνωριμίες με προσοχή τις  υπερβολές   και εξιδανικεύσεις .  Η  είσοδος  του Ερμή  ως  κυβερνήτης  σας  στο ζώδιο  των Διδύμων  στις 11/06 θα σας  δώσει ώθηση  στα επαγγελματικά  σας  σχέδια  με πολλές  επαφές  και συζητήσεις , νέες  συνεργασίες  η  νέο επαγγελματικό   βήμα  για εσάς  είναι  σενάρια  με αυτή την διέλευση  μετά  από ανάλυση  και βαθειά  σκέψη , προσοχή μόνο σε βιασύνη  και ενθουσιασμούς .

 

ΖΥΓΟΣ :  Για  εσάς  τους  Ζυγούς  η είσοδος  της  Αφροδίτης  στο φιλικό σας ζώδιο  του Λέοντα  στις  5/06  σας  ωθεί  να γίνετε  πιο κοινωνικοί  ,να έρθετε  κοντά  με φίλους  αλλά  και να  κάνετε νέες  γνωριμίες   όπου μέσα  από  αυτές  μπορεί  να προκύψει  ένας  νέος  έρωτας  για  εσάς  τους  αδέσμευτους , αλλά  και για εσάς  τους  δεσμευμένους  θα  υπάρχει  αρμονία  και ισορροπία  στη σχέση  σας . Εύνοια  θα υπάρχει και  στον  οικονομικό  τομέα.  Η είσοδος  του  Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο  των Διδύμων  στις  11/06 θα σας ωθήσει να ανοίξετε  τους ορίζοντες  σας , να ταξιδέψετε , να μπείτε  σε διαδικασία  μάθησης  μια ξένης γλώσσα , την απόκτηση πτυχίου η ενός νέου επαγγελματικού ξεκινήματος , όλα αυτά κάτω από βαθειά  σκέψη  κα ανάλυση .  Για  εσάς  τώρα  των  τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  η διέλευση  του  Πλούτωνα  ανάδρομου  από τις  11/06 στο ζώδιο του Αιγόκερου  θα σας  ωθήσει  να οριστικοποιήσετε  τις  ριζικές  αλλαγές  που έχουν ήδη  ξεκινήσει σε θέματα  οικογένειας  και  επαγγελματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Για  εσάς   τους  Σκορπιούς  η είσοδος  της Αφροδίτης  στις 5/06  στο ζώδιο  του Λέοντα  σας βοηθά  σε θέματα  καριέρας , εργασίας , κοινωνικού status  όπου μπορείτε  τώρα  να πετύχετε στόχους  και  να πραγματοποιήσετε  τα σχέδια  σας .  Βέβαια  η διέλευση  αυτή της Αφροδίτης  θα ενισχύσει  το  πάθος  και  την ανάγκη  σας  για έλξη οπότε  οι αδέσμευτοι  θα έχετε ευκαιρίες  για νέες γνωριμίες  αφήνοντας   πίσω ανασφάλειες . Προσοχή χρειάζεται  για  εσάς  των δύο  πρώτων  ημερών  του  πρώτου  δεκαημέρου  όπου η αντιπαράθεση   της Αφροδίτης   με τον Πλούτωνα  από  το ζώδιο  του Υδροχόου  την ίδια  ημέρα  θα σας ωθήσει  σε χειριστικές   καταστάσεις  απέναντι  στον/την  σύντροφο σας. Επίσης  η σύγκρουση  με τον πληθωρικό Δία  στις 11/06  θα οδηγήσει  σε  υπερβολές  και επιπόλαιες  κινήσεις  σε σχέσεις  και  οικονομικά θέματα. Η  είσοδος   του  Ερμή  στο ζώδιο των Διδύμων  στις  11/06  θα σας ωθήσει  να ασχοληθείτε  με  οικονομικές  οφειλές  προς  τρίτους δάνεια, ασφάλειες  ,οικονομικά  συντρόφου  που διαχειρίζεστε, ώστε να βρείτε  τρόπους  να τα τακτοποιήσετε .

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Για  εσάς  τους  Τοξότες   η είσοδος  της Αφροδίτης   στις  5/06 στο φιλικό σας ζώδιο  του Λέοντα  θα σας ωθήσει  να διευρύνετε  τους  ορίζοντες  σας , να ταξιδέψετε  να μπείτε  σε νέες  περιπέτειες   αλλά  και την δυνατότητα  να  πραγματοποιήσετε  τα όνειρα σας . Δεν θα λείψει  η διάθεση  για  φλερτ  και  νέες  γνωριμίες  που θα προκύψουν , όμως  η  ανάγκη  σας  θα είναι  να κινηθείτε  πιο  ανεξάρτητα   και χωρίς  περιορισμούς . Η  διέλευση  αυτή θα σας ανοίξει την όρεξη  για  απολαύσεις   και σπατάλες   για την ευχαρίστηση σας . Η είσοδος  του Ερμή  στις 11/06  στο απέναντι  σας ζώδιο  των Διδύμων  έχει  να κάνει  με τους  σημαντικούς άλλους   τις ζωή σας , τις  σχέσεις  αλλά  και τις συνεργασίες  σας .  Ένα διάστημα αρκετά  έντονο από επαφές , συζητήσεις , μετακινήσεις ,  αλλά  και διαπραγματεύσεις  τόσο  σε προσωπικό όσο  και επαγγελματικό  επίπεδο.  Με  αυτή την διέλευση  θα μάθετε πολλά για το μέλλον μιας  σχέσης  αλλά και συνεργασίας  όπου μετά  από βαθιά σκέψη  και ανάλυση  θα έχετε  το σωστό αποτέλεσμα ειδικά  εσείς  των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου.

 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ :  Για εσάς   τους  Αιγόκερους   η είσοδος  της  Αφροδίτης   ζώδιο  του Λέοντα  στις  5/06 θα στρέψει  το ενδιαφέρον σας  στην διεκπεραίωση  των οφειλών σας προς τρίτους ,δάνεια ,εφορίες , ασφάλειες  η αν  ασχολείστε  με τα οικονομικά  της  οικογένειας  όπου θα πρέπει  να βρείτε  τρόπους  να διεκπεραιώσετε. Στον  αισθηματικό  τομέα  καλό  θα  είναι να φανερώσετε  τα αισθήματα σας  στον /την   σύντροφο σας  και να μην  τα κρατάτε  μέσα  σας  αλλά  κα για εσάς  τους  δεσμευμένους  να διευθετήσετε  θέματα που σας  απασχολούν. Η  είσοδος   του Ερμή  στις 11/06 στο ζώδιο των  Διδύμων  σας  ωθεί  να ασχοληθείτε  με θέματα  της δουλειά σας  και να τα προωθήσετε , τις επαγγελματικές  σας σχέσεις  αλλά και  θέματα  υγείας  και  της φυσικής σας κατάστασης  όπου μπορείτε  τώρα  να ξεκινήσετε  και να εντάξετε  στην καθημερινότητα  σας διατροφή  και άσκηση.  Για  εσάς  των τριών  τελευταίων ημερών  του Τρίτου  δεκαημέρου  η διέλευση  του Πλούτωνα  ανάδρομου  στις  11/06  στο ζώδιο σας  θα ολοκληρώσει  τις ριζικές  αλλαγές  και θα σας μεταμορφώσει  εσάς  τους  ίδιους  σε έναν  άλλο  άνθρωπο  αλλά και τον τομέα  των σχέσεων  και συνεργασιών σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η είσοδος   της Αφροδίτης  στο απέναντι  από εσάς  ζώδιο του Λέοντα  στις 5/06  θα  σας ωθήσει  σε  νέες  γνωριμίες  επαγγελματικές  και αισθηματικές .  Κατά  την  διάρκεια αυτής  τις  διέλευσης  λοιπόν θα  κερδίσετε  συμπάθειες  και θα είσαστε πιο  αποδεκτοί  κάνοντας   νέες  γνωριμίες   που θα σας  ευνοήσουν  επαγγελματικά  αλλά  και αισθηματικά.  Προσοχή  χρειάζεται  την ίδια ημέρα  για εσάς  των δύο πρώτων  ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  με την αντιπαράθεση  που δημιουργείτε  με τον Πλούτωνα  ανάδρομο στο ζώδιο σας αποφεύγοντας  εμμονές   και χειριστικές  καταστάσεις  με  τον/την σύντροφο  σας . Επίσης  στις 11/06 η  σύγκρουση  της  Αφροδίτης   με τον πληθωρικό  Δία   από το ζώδιο  του Ταύρου  θέλει  προσοχή  σε υπερβολές  και  επιπόλαιες  κινήσεις  σε  σχέσεις  αλλά και στα οικονομικά σας  ειδικά  για εσάς  του  πρώτου  δεκαήμερου . Η  είσοδος  του  Ερμή στο φιλικό σας  ζώδιο των  Διδύμων  στις 11/06 σας  κάνει  πιο  εξωστρεφείς  και  αισιόδοξους  νιώθοντας   ότι  τα πράγματα  ρέουν πιο  εύκολα  στην καθημερινότητα  σας.  Κατά  την διέλευση  αυτή  θα είσαστε πιο  επικοινωνιακοί  με αρκετή ζωντάνια  και αυτό  θα έχει ως συνέπεια  στην  ερωτική  σας ζωή με νέες ενδιαφέρουσες  γνωριμίες  αλλά  και την δυνατότητα  αφού έχετε  αναλύσει  και  μελετήσει  σε βάθος  τις σκέψεις  και  ιδέες  σας να προωθήσετε  τα δημιουργικά  και επιχειρηματικά  σας σχέδια, ειδικά  για εσάς  των πρώτων ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου.

 

ΙΧΘΥΕΣ :  Η είσοδος   της Αφροδίτης   στις 5/06 στο ζώδιο  του Λέοντα  θα  σας  ωθήσει  να χαλαρώσετε , να  ανεβείτε  ψυχολογικά  και  να ζήσετε  ήρεμες  ρομαντικές  στιγμές   με αισθησιασμό  με τον/την  σύντροφο  σας . Η  διέλευση  αυτή  θα σας ωθήσει  σε νέες γνωριμίες  και  θα σας  βοηθήσει  να φανερώσετε  τα πραγματικά σας αισθήματα  στο άτομο που σας ενδιαφέρει.   Για  εσάς  των τελευταίων ημερών  του  τρίτου δεκαημέρου  η ευχάριστη συνάντηση  του Ερμή  από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα  από το ζώδιο σας  θα  αυξήσει  την φαντασία σας , την διαίσθηση σας  και θα σας  ευνοήσει  να εκμεταλλευτείτε  τις καλλιτεχνικές  σας  ανησυχίες . Η  είσοδος  του  Ερμή  στις 11/06  στο όχι και  τόσο  φιλικό  σας ζώδιο των Διδύμων  και  σίγουρα  όχι τόσο συναισθηματικό , θα σας ωθήσει  να ασχοληθείτε  περισσότερο  με την οικογένεια σας  και το σπίτι .  Μπορεί  κάποιοι  από εσάς   να σκέφτεστε  να  κάνετε ανακαίνιση  στο χώρο σας , στο σπίτι σας , στο εξοχικό σας  η να κάνετε ένα νέο  ξεκίνημα επαγγελματικό  που θέλει  προετοιμασία .