ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 9 – 15/10

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η εβδομάδα  ξεκινά  στις 9/10 με την θεά  του έρωτα  Αφροδίτη  να περνά  στο γήινο ζώδιο της Παρθένου  όπου θα παραμείνει  έως 8/11. Μια θέση όχι και τόσο καλή για την θεά  του έρωτα  Αφροδίτη αφού σε αυτή την θέση είναι σε πτώση, για αυτό και δεν είναι τόση έκδηλη στο συναίσθημα της  και  προτιμά να δείχνει την αγάπη της με πράξεις  προσφέροντας  τις υπηρεσίες  της. Είναι όμως πολύ αναλυτική , τελειομανής και λεπτομερής . Η διέλευση αυτή  ευνοεί  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και Καρκίνους , Σκορπιούς ,Ιχθύες .

Κατόπιν στις 10/10  η Αφροδίτη από το ζώδιο  της Παρθένου θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο  ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας  δυσκολίες ,άγχος και περιορισμούς  όσο αφορά  τα ερωτικά  και τα οικονομικά μας , επηρεάζοντας  περισσότερο Διδύμους , Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες γεννημένους στις πρώτες ημέρες  του πρώτου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα  ο Πλούτωνας  μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία  στο ζώδιο  του Αιγόκερου ,οπότε οι αλλαγές  θα οριστικοποιηθούν επηρεάζοντας περισσότερο  Κριούς , Ζυγούς, Καρκίνους , Αιγόκερους  των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου.

Στις  12/10  ο πλανήτης  τις δράσης Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού που κυβερνά παραδοσιακά  όπου θα παραμείνει έως 24/11. Μια δυνατή θέση όπου δίνει συγκεντρωμένη ενέργεια, επιμονή σιωπηλή δράση ,έντονη σεξουαλικότητα και αντοχή αλλά και δυνατό ένστικτο  επιβίωσης, επηρεάζοντας  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες, Υδροχόους .

Στις 13/10  ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού συναντά ευχάριστα  τον Κρόνο ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων  δίνοντας υπευθυνότητα, πειθαρχία, και προσήλωση, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας  , επηρεάζοντας περισσότερο  Καρκίνους , Σκορπιούς ,Ιχθύες  αλλά και  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  γεννημένους στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου.

Τέλος στις 14/10 πραγματοποιείται η Δακτυλιοειδής  Ηλιακή Έκλειψη (Ν. Σελήνη)  στο ζώδιο  του Ζυγού στη 21 μοίρα και 7 λεπτά  επηρεάζοντας  περισσότερο τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  γεννημένους αρχές του τρίτου δεκαημέρου όπου θα κληθούν να ολοκληρώσουν  τοξικές καταστάσεις όχι τόσο ανώδυνα ώστε να ανοίξουν ένα νέο κύκλο όσο αφορά σχέσεις  και συνεργασίες  έχοντας ισορροπία και αρμονία όπως προστάζει το ζώδιο του Ζυγού.

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν  τα 12 ζώδια διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ: Για εσάς  τους Κριούς  η είσοδος της Αφροδίτης στις 9/10 στο ζώδιο της Παρθένου  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην εργασία αλλά και  στην καθημερινότητα σας και να βρείτε λύσεις. Να αποκαταστήσετε  τις σχέσεις σας με συναδέρφους αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν αλλά και να φροντίσετε την υγεία σας μπαίνοντας  σε πρόγραμμα υγιεινής  διατροφής  και άσκησης. Ο Άρης ως κυβερνήτης  σας περνώντας  στο ζώδιο του Σκορπιού στις  12/10  θα  σας ωθήσει να εστιάσετε σε οικονομικά θέματα και κυρίως σε οικονομικές εκκρεμότητες  προς τρίτους ( δάνεια, ασφάλειες , εφορεία, κληρονομικά, οικονομικά συντρόφου) δημιουργώντας σας λίγο άγχος αλλά με δραστικές λύσεις . Η Ηλιακή  Έκλειψη  που πραγματοποιείτε στις 14/10  στο απέναντι από εσάς ζώδιο του Ζυγού , για εσάς  τους γεννημένους αρχές  του τρίτου δεκαημέρου θα σας ωθήσει να απαλλαγείτε από τοξικές σχέσεις και συνεργασίες  που σας πνίγουν . Βέβαια αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί θα υπάρξουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις αρκετά  προκλητικές και λόγια  που θα πληγώσουν  και πρέπει να αντιμετωπίσετε ώστε να κάνετε μια νέα αρχή φέρνοντας  ισορροπία και αρμονία. Τώρα για εσάς  τους γεννημένους των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία οπότε μέσα από έντονες καταστάσεις  θα ολοκληρώσετε τις ριζικές αλλαγές στη ζωή σας πηγαίνοντας παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ: Για εσάς  τους Ταύρους  η είσοδος  της Αφροδίτης  στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου στις 9/10 σας κάνει πιο δημιουργικούς και πιο ερωτικούς . Ξεκινά ένα διάστημα όπου μπορείτε να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας σχέδια κα ταλέντα , να διασκεδάσετε, να χαρείτε , να φλερτάρετε με θετικές ευκαιρίες για μια νέα ερωτική σχέση που θα σας ανανεώσει. Η είσοδος του Άρη στο απέναντι σας ζώδιο του Σκορπιού στις 12/10 θα σας δραστηριοποίηση σε σημαντικές αποφάσεις  που πρέπει να πάρετε  για τις σχέσεις και συνεργασίες σας . Τώρα για εσάς τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου η ευχάριστη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά με προσήλωση και πειθαρχία να πετύχετε τους στόχους σας . Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείτε στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού σας δημιουργεί εντάσεις  και ανατροπές σε εργασιακά θέματα ,όπου θα πρέπει να εστιάσετε στα άτομα που συνεργάζεστε και ποιοι είναι πραγματικά κοντά σας, ώστε να απαλλαγείτε από τοξικά άτομα που βαραίνουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Για εσάς  τους Διδύμους  η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 9/10 σας ωθεί να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας  όπου σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε προκλήσεις  που υπάρχουν σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού η θέματα με την ακίνητη περιουσία σας . Τώρα για εσάς  τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρξουν δυσκολίες στις προσωπικές σχέσεις σας αλλά και οικονομικοί περιορισμοί.  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 12/10 σας δραστηριοποιεί να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα η θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους συναδέρφους η συνεργάτες σας που πιθανών σας προβληματίζουν και αγχώνουν. Επίσης αυτό το διάστημα θα κινητοποιηθείτε να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση ξεκινώντας άσκηση η μια πιο υγιεινή διατροφή. Η  Ηλιακή  Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 14/10 στο  φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας ανοίγει ένα νέο κύκλο επαφών, γνωριμιών  αλλά και ερωτικών καρμικών  γνωριμιών. Ακόμη και αν κληθείτε να τελειώσετε μια σχέση  αυτό θα είναι λυτρωτικό για εσάς. Επίσης  σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά με  τα παιδιά δημιουργώντας  μια πιο αγαπησιάρικη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για εσάς  τους Καρκίνους  η είσοδος  της Αφροδίτης  στις 9/10 στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και σας δίνει ευκαιρίες  για πολλές επαφές ,συζητήσεις  και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις  αλλά και μετακινήσεις . Η είσοδος του Άρη  στις 12/10  στο επίσης φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πιο δημιουργικούς και ερωτικούς . Ένα ευχάριστο διάστημα ξεκινά γεμάτο από επιθυμία  για διασκέδαση , χαρά ,  αισιοδοξία, αλλά και έντονο ερωτικό παιχνίδι όπου μπορεί να προκύψει μια ερωτική σχέση που θα σας ανανεώσει. Επίσης μπορείτε τώρα να εκφράσετε με ενθουσιασμό  τα ταλέντα σας ,τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και ειδικά για εσάς  τους γεννημένους  των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου δείχνοντας πειθαρχία και υπευθυνότητα μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας . Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείτε στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού είναι προκλητική για εσάς και περισσότερο  για τους γεννημένους αρχές του τρίτου δεκαημέρου όπου νιώθετε ότι κλονίζεται  οι σχέσεις με την οικογένεια σας . Είναι ένα διάστημα που νιώθετε ανασφάλεια και ένταση και ίσως ειπωθούν λόγια πληγωτικά σχετικά με θέματα που δημιουργούνται στην οικογένεια είτε με γονείς ,είτε θέματα με την ακίνητη περιούσια σας η οικογενειακά θέματα όπου θα κληθείτε να ολοκληρώσετε με ψυχραιμία . Τώρα για εσάς των τριών τελευταίων ημερών  του τρίτου δεκαημέρου ο Πλούτωνας γυρίζοντας σε ορθή πορεία θα ολοκληρώσει τις ριζικές αλλαγές πάνω σας ώστε να προχωρήσετε σε νέες βάσεις.

ΛΕΩΝ: Για εσάς  τους Λέοντες  η είσοδος  της  Αφροδίτης  στις 9/10 στο ζώδιο  της Παρθένου  σας ευνοεί σε οικονομικά θέματα . Ξεκινά  ένα ευνοϊκό διάστημα όπου θα υπάρχει  εύνοια σε οικονομικές – επαγγελματικές συμφωνίες  όπου θα ενισχύσουν αισθητά το πορτοφόλι σας. Η είσοδος  του Άρη ως πλανήτης  τις  δράσης  στις 12/10  στο ζώδιο του Σκορπιού  είναι αρκετά προκλητική για εσάς σε θέματα οικογενειακά ,σπιτιού η με την ακίνητη περιουσία  σας .Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και να πάρετε αποφάσεις  για θέματα που αφορούν οικογένεια ,σπίτι , ακίνητη περιουσία  η μπορεί να προκύψουν έξοδα  για το σπίτι που σας  αποσυντονίσουν. Καλό θα είναι να κινηθείτε με ψυχραιμία.

Η  Ηλιακή  Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 14/10 στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας είναι θετική για εσάς και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κοινωνικούς με  νέες γνωριμίες και επαφές πολύ σημαντικές ,προτάσεις επαγγελματικές ,προβολή στα social media όπου θα πρέπει εδώ να προσέχετε τις υπομονεύσεις εις βάρος  σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η είσοδος  της Αφροδίτης  στις 9/10  στο ζώδιο σας , σας κάνει πιο γοητευτικούς  και προσιτούς στους άλλους . Ξεκινά μια περίοδος πολύ ευνοϊκή  σε ότι έχει να κάνει με σχέσεις προσωπικές  αλλά και συνεργασίες  που θα προκύψουν  και θα είναι πολύ ευχάριστες για εσάς . Τώρα για εσάς  τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες  του πρώτου δεκαημέρου  μπορεί να νιώσετε ένα  συναισθηματικό πάγωμα προκύπτοντας  δυσκολίες  στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας .Η είσοδος του πλανήτη  τις δράσης  Άρη στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού στις 12/10 σας δραστηριοποιεί επικοινωνιακά, ξεκινώντας  ένα διάστημα με έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας αλλά και με πολλές  μετακινήσεις  και ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ,όπου για εσάς τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου θα μπορέσετε με την ανάλογη υπευθυνότητα και πειθαρχία  που θα δείξετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας . Η  Ηλιακή  Έκλειψη (Ν. Σελήνη) που πραγματοποιείται στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού σας ωθεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας , βγάζοντας φοβίες ,ανασφάλειες  αλλά και εσωτερικές  ανησυχίες  που έχετε και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και να δουλέψετε ώστε να γίνει μια κάθαρση και ολοκλήρωση  σε πράγματα  που σας βαραίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Για εσάς  τους Ζυγούς η είσοδος  της Αφροδίτης  ως κυβερνήτης  σας στις 9/10 στο ζώδιο της Παρθένου σας κάνει πιο εσωστρεφείς. Είναι ένα διάστημα που θα σας ευνοήσει  στο να κάνετε μια ωραία κουβέντα με τον εαυτό σας  και να τα βρείτε ,αλλά και να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά όσο αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τα προσωπικά σας . Η είσοδος  του Άρη ως πλανήτη τις δράσης στις 12/10 στο ζώδιο του Σκορπιού σας δραστηριοποιεί στον οικονομικό τομέα. Ξεκινά  μια περίοδος  όπου θα μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά το πορτοφόλι σας είτε με νέες πηγές εσόδων  η μια νέα συνεργασία  όπου σας ευνοεί οικονομικά η  με κάποιο bonus που μπορεί να λάβετε. Τώρα όσο αφορά την Ηλιακή Έκλειψη (Ν. Σελήνη) που πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας στις 14/10 σας δημιουργεί μια συναισθηματική υπερφόρτωση κυρίως τους γεννημένους αρχές του τρίτου δεκαημέρου, την οποία εκφράζετε με λάθος τρόπο και λόγια που μπορεί να πληγώσουν, σας καλεί  όμως να κάνετε  ξεκαθάρισμα όσο αφορά τις σχέσεις και συνεργασίες σας .Το βασικό όμως είναι να αλλάξετε εσείς  οι  ίδιοι και να κινηθείτε ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες  και επιθυμίες  ώστε να κλείσετε ένα κύκλο  και να ανοίξετε ένα  άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η είσοδος  της Αφροδίτης  στις 9/10 στο φιλικό σας ζώδιο  της Παρθένου σας κάνει πιο κοινωνικούς και ευχάριστους. Ξεκινά ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες επαφές  και συναντήσεις με φίλους, προσκλήσεις για διασκέδαση  αλλά  και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες  που θα σας ευνοήσουν και επαγγελματικά. Αλλά  και σε προσωπικό επίπεδο μέσα από την κοινωνικότητα σας μπορεί να προκύψει  μια ερωτική γνωριμία  η μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Η είσοδος  του Άρη ως συγκυβερνήτης σας στο ζώδιο σας στις 12/10 σας ευνοεί  και σας  κάνει πιο δραστήριους δίνοντας σας την δύναμη να κυνηγήσετε με πάθος τους στόχους σας  ώστε να τους υλοποιήσετε, ειδικά εσάς τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο  θα σας ανανεώσει συναισθηματικά για τους δεσμευμένους ενώ για τους αδέσμευτους θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Η Ηλιακή  Έκλειψη (Ν. Σελήνη) που πραγματοποιείται  στις 14/12 στο ζώδιο του Ζυγού σας κάνει πιο εσωστρεφείς και σας ωθεί να απομονωθείτε ώστε να εισχωρήσετε  πιο βαθιά μέσα σας ,να απαλλαγείτε  από φοβίες , ανασφάλειες , εμμονές  ώστε να κλείσετε πίσω σας ότι σας βαραίνει  και να ξεκινήσετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας, γεγονός  που δεν είναι δύσκολο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για  εσάς  τους Τοξότες  η είσοδος  της Αφροδίτης  στις 9/10 στο ζώδιο της Παρθένου σας ευνοεί στο να πετύχετε τις φιλοδοξίες και τους επαγγελματικούς στόχους σας , βέβαια μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις όμως η διέλευση αυτή θα σας διευκολύνει αρκετά στο να κάνετε τα επόμενα βήματα σας. Εύνοια θα υπάρχει και σε οικογενειακά θέματα. Τώρα για εσάς τους γεννημένους  στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου  θα υπάρξουν δυσκολίες στις προσωπικές σχέσεις  αλλά και οικονομικοί περιορισμοί. Η είσοδος  του Άρη πλανήτη τις δράσης  στις 12/10 στο ζώδιο του Σκορπιού  θα σας δραστηριοποίηση πιο εσωτερικά δημιουργώντας  την ανάγκη σας να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά σχετικά με τα επαγγελματικά σας  σχέδια και στόχους που έχετε. Από την άλλη πολύ πιθανό να ανακαλύψετε το παρασκήνιο  που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Δεν θα λείψουν και οι κρυφοί ερωτικοί πειρασμοί…

Η Ηλιακή Έκλειψη (Ν. Σελήνη) που πραγματοποιείται στις 14/10 στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αφού πρώτα καταλάβετε τι θέλετε  και ξεκαθαρίσετε σχετικά με τις φιλοδοξίες ,τους στόχους τα όνειρα σας αλλά και τις φιλίες σας.  Με αυτή την έκλειψη θα κλείσετε ότι δεν σας καλύπτει  για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο  όπου θα σας δοθούν ευκαιρίες  για νέες φιλίες ,νέες γνωριμίες αλλά και έντονη κοινωνικότητα που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για εσάς  τους Αιγόκερους  η είσοδος  της Αφροδίτης στις 9/10  στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου  σας κάνει πιο αισιόδοξους  θέτοντας νέα σχέδια  για την πορεία σας . Ξεκινά μια καλή περίοδος  για να διευρύνεται τους πνευματικούς ορίζοντες σας ,να εμπλουτίσετε  τις γνώσεις σας ,να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε  ακόμη και στο εξωτερικό όπου μπορεί να προκύψει και μια νέα γνωριμία  η ακόμη να ταξιδέψετε με τον/την σύντροφο σας ώστε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας . Επίσης ευνοϊκό διάστημα για νομικές υποθέσεις αν υπάρχουν. Η είσοδος  του Άρη πλανήτη τις δράσης  στις 12/10 στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πιο κοινωνικούς με αρκετές προσκλήσεις διασκέδασης  από φίλους  με τους οποίους αυτό το διάστημα θα έρθετε πιο κοντά. Αλλά και ευκαιρίες  για νέες γνωριμίες  και επαφές που θα αποβούν πολύ ενδιαφέρουσες  και ευνοϊκές προς εσάς .Πολύ πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας. Για εσάς  τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες  του πρώτου δεκαημέρου σας δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσετε τα σχέδια σας . Η  Ηλιακή  Έκλειψη ( Ν. Σελήνη) που πραγματοποιείται στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας κυρίως  τους γεννημένους αρχές του τρίτου δεκαημέρου είναι αρκετά προκλητική για εσάς  αφού σας ωθεί να ολοκληρώσετε καταστάσεις που αφορούν  την καριέρα σας ,τα επαγγελματικά σας , την κοινωνική  εικόνα σας η την οικογένεια σας. Είναι μια περίοδος  που θα πρέπει  να ανταπεξέλθετε  σε προκλήσεις  που έχουν ήδη εμφανιστεί  και καλείστε να κλείσετε  τα κεφάλαια  αυτά τις ζωή σας που σας  βαραίνουν ώστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Η  είσοδος  της Αφροδίτης  στις 9/10  στο ζώδιο της Παρθένου σας ευνοεί  σε θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τρίτους . Ξεκινά μια περίοδος  που μπορεί να αγχώνεστε  για το πώς θα τα καταφέρετε  με τις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορά τρίτους (δάνεια, εφορία, ασφάλειες , κληρονομικά, οικονομικά συντρόφου) όμως η διέλευση αυτή  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις  ώστε να αντεπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο . Επίσης πολύ καλό διάστημα να βρείτε τρόπους ώστε να ανανεώσετε  την ερωτική σας ζωή  με τον/την σύντροφο σας. Η είσοδος  του Άρη πλανήτη τις δράσης  στο ζώδιο  του Σκορπιού  σας δραστηριοποιεί σε θέματα καριέρας ,επαγγελματικά  αλλά και κοινωνικής προβολής . Αυτό το διάστημα  παρόλο τις προκλήσεις θα κινηθείτε  με πείσμα και πάθος στα επαγγελματικά σας ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας . Δεν αποκλείεται  και αλλαγή καριέρας . Η  Ηλιακή  Έκλειψη (Ν. Σελήνη) που πραγματοποιείτε στις 14/10 στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού  είναι θετική προς εσάς  και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και σε μια αλλαγή τις κοσμοθεωρία σας ,βλέποντας πλέον τα πράγματα διαφορετικά. Πολύ πιθανό να θελήσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ξεκινώντας μαθήματα η παρακολουθώντας σεμινάρια. Για τους σπουδαστές  πολύ πιθανό να αλλάξουν το αντικείμενο των σπουδών τους . Επίσης αν υπάρχουν νομικά θέματα μπορείτε να τα ολοκληρώσετε, μπορείτε να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε και στο εξωτερικό όπως επίσης για όσους επιθυμούν να μετακομίσετε σε άλλο μέρος κάνοντας  μια νέα αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ:  Η είσοδος  της Αφροδίτης στις 9/10  στο απέναντι σας ζώδιο της Παρθένου  σας ωθεί  να εστιάσετε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ώστε να μπορέσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας λύνοντας αντιπαραθέσεις που είχαν προηγηθεί. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή με τον/την σύντροφο σας . Για εσάς  όμως  τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας .Η είσοδος  του Άρη πλανήτη τις δράσης στις 12/10  στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού θα σας δραστηριοποίηση με πολλή ενθουσιασμό να υλοποιήσετε τις  φιλοδοξίες και τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις αν υπάρχουν. Επίσης κάποιοι μπορεί να μετακινηθείτε η να ταξιδέψετε είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε ως αναψυχή. Η  Ηλιακή  Έκλειψη ( Ν. Σελήνη ) που πραγματοποιείτε στις 14/10 στο ζώδιο  του Ζυγού  θα σας ωθήσει να εστιάσετε σε θέματα οικονομικά και κυρίως σε εκκρεμότητες προς τρίτους ( δάνεια, ασφάλειες , εφορία, κληρονομικά, οικονομικά συντρόφου) τα οποία σας δημιουργούν άγχος  και ανασφάλεια ως προς την διαχείριση τους . Αποφύγετε  αυτό το διάστημα  οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να είναι εις βάρος σας  και προσπαθήστε να απαλλαγείτε  από αρνητικά συναισθήματα που σας κυριεύουν για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.