ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20 – 26/11

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου
Η εβδομάδα ξεκινά στις 20/11 με τον Ήλιο από το ζώδιο του Σκορπιού να συναντά ευχάριστα τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου δίνοντας δύναμη θέλησης , αποφασιστικότητα, αλλά και την τάση να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων, επηρεάζοντας Ταύρους , Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους , Σκορπιούς ,Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 28 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Στις 21/11 ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού συναντά ευχάριστα τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου δίνοντας έντονη ενεργητικότητα και αντοχή ,κτητικές τάσεις , ικανότητα για έρευνες ,έντονη σεξουαλικότητα, αναγεννητικές η θεραπευτικές δυνάμεις, επηρεάζοντας Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους , Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 28 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και μας κάνει να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα έχοντας διάθεση να επεκτείνουμε στόχους και φιλοδοξίες μας , αλλά και να φιλοσοφήσουμε παραπάνω τα πράγματα γύρω μας .
Στις 23/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο και μας κάνει πιο απαισιόδοξους με πολλά πρέπει και περισσότερες ευθύνες, επηρεάζοντας Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες ,Ιχθύες των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 01 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Στις 24/11 ο πλανήτης τις δράσης Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει έως τις 4/01/24. Από αυτή την θέση έχει έντονο ενθουσιασμό , είναι φιλικός αισιόδοξος και θετικός προς τη ζωή. Είναι ανεξάρτητος και δεν δέχεται κανένα περιορισμό. Πολύ από την ενέργεια του την ξοδεύει σε ταξίδια, περιπέτειες και σπορ. Η διέλευση αυτή επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό Διδύμους , Παρθένους ,Τοξότες ,Ιχθύες , ευνοεί Λέοντες ,Κριούς και δίνει ευκαιρίες σε Ζυγούς και Υδροχόους .
Τέλος στις 25/11 ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας εμπόδια και δυσκολίες στην δράση μας αλλά και πολλούς περιορισμούς, τάση για ατυχήματα, σεξουαλικές αναστολές και έλλειψη αυτοπεποίθησης ,επηρεάζοντας Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες ,Ιχθύες των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 01 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
Ε.Τ❤️❤️