ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 08 – 14/05

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Μια  εβδομάδα  με απρόβλεπτα  γεγονότα  που  αποσυντονίζουν  αλλά και  πολλές  ευκαιρίες  για  σταθεροποιήσεις   σε προσωπικό  και επαγγελματικό  επίπεδο.

Στις  9/05 ο  Ήλιος  συμπορεύεται  με τον απρόβλεπτο  Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου  προκαλώντας  απρόβλεπτα  γεγονότα  και ρήξεις  τόσο σε προσωπικό  όσο και  σε επαγγελματικό  επίπεδο, επηρεάζοντας   αρνητικά τον σταθερό σταυρό  Ταύρους, Σκορπιούς , Λέοντες  ,Υδροχόους  του  δευτέρου  δεκαημέρου.

Στις  12/05 ο  Ερμής  ανάδρομος  από το ζώδιο  του Ταύρου συναντά  ευχάριστα  τον  Κρόνο  από το ζώδιο των Ιχθύων  και μας δίνετε  η ευκαιρία   να αναθεωρήσουμε  και  να οργανώσουμε  σκέψεις  και  ιδέες  του παρελθόντος  ώστε  να τις επανεξετάσουμε, επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  της  γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους αλλά  και του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του πρώτου δεκαημέρου.

Τέλος  στις  13/05 έχουμε  την ευχάριστη  συνάντηση  του  ανάδρομου  Ερμή  από το ζώδιο του  Ταύρου  με την  Αφροδίτη  από το ζώδιο  του Καρκίνου και  την  επίσης  ευχάριστη  συνάντηση  της θεάς  του έρωτα  Αφροδίτης  με  τον  Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων , δίνοντας  ευκαιρίες  για να  επανεξετάσουμε  θέματα  σχέσεων  και  οικονομικών  αλλά  και την δυνατότητα  να σταθεροποιήσουμε  σχέσεις  και συνεργασίες  ,επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  της γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και  του νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του πρώτου  δεκαημέρου.

Ας  δούμε πως  θα επηρεαστούν  τα  12  ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο  σας.

ΚΡΙΟΣ :  Για  εσάς  του  πρώτου  δεκαημέρου είσαστε   σε φάση επανεξετάσεων σε θέματα  που αφορούν  συνεργασίες   αλλά και οικονομικά . Επίσης νιώθετε  την ανάγκη στήριξης  και οικογενειακής θαλπωρής . Για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα  προκύψουν  απρόβλεπτα  οικονομικά   έξοδα   που  θα σας  αποσυντονίσουν . Προσοχή  σε ρήξεις  που μπορεί  να προκύψουν σε  επαγγελματικό  επίπεδο  και  να σας  δημιουργήσει  ανασφάλεια.  Τώρα  ο Δίας  συνεχίζει  να προσφέρει  τη εύνοια  του  σε  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  σε όλους  τους  τομείς  οπότε  και πρέπει  να εκμεταλλευτείτε   έως και  τις  17/05 όπου θα περάσει  στο ζώδιο του Ταύρου.

ΤΑΥΡΟΣ:  Για  εσάς  τους  Ταύρους  του πρώτου  δεκαημέρου  θα μπείτε  σε μια  διαδικασία  αναθεωρήσεων  και επανεξετάσεων  σε θέματα σχέσεων  και συνεργασιών . Είναι μια  καλή  ευκαιρία αυτές  τις  ημέρες  να  φέρετε  στο προσκήνιο  παλιότερες  σκέψεις   και ιδέες   να τις  επανεξετάσετε και  γιατί  όχι  αργότερα   να  σταθεροποιήσετε  οικονομικές  συνεργασίες.  Το ίδιο  ισχύει και  για  τις σχέσεις  σας  όπου μπορείτε  να προχωρήσετε  σε σταθεροποιήσεις  αργότερα  αφού  πρώτα  σταθεροποιήσετε   τα συναισθήματα  σας. Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα προκύψουν ανατροπές   και  ρήξεις  σε επαγγελματικό  αλλά  και σε προσωπικό  επίπεδο  νιώθοντας  μεγάλη  αστάθεια  και νευρικότητα  αλλά  και επιθυμία  για  ανεξαρτησία . Λίγο υπομονή  θα κάνετε γιατί σε λίγο στις  17/05 ο Δία  περνά στο δικό σας  ζώδιο και  θα σας χαρίσει  απλόχερα  την εύνοια του.

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Για εσάς του πρώτου  δεκαημέρου  όπου έχετε αρχίσει και  δέχεστε  τις πιέσεις  του Κρόνου στα επαγγελματικά  σας , αυτό το διάστημα έχετε  την εύνοια  στο να βρείτε τρόπους να γεμίσει  το πορτοφόλι σας  και να νιώσετε πιο ασφαλείς . Για  εσάς  το δευτέρου  δεκαημέρου  θα υπάρξουν ξαφνικές   και απρόσμενες  αλλαγές  στην  καθημερινότητα σας  αλλά  και στην εργασία  σας που θα σας αποσυντονίσουν  και αγχώσουν , προσοχή  στην υγεία  σας αλλά  και με  άτομα  που σας υπομονεύουν  για τα οποία  θα μάθετε  και θα ξαφνιαστείτε. Τώρα  εσείς  του τρίτου  δεκαημέρου  ο Δίας  από το φιλικό σας ζώδιο  του Κριού σας  ευνοεί  και σας  δίνει ευκαιρίες  μέσα  από το κοινωνικό σας περιβάλλον  να προωθήσετε  ιδέες  και φιλοδοξίες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου αυτές  τις ημέρες  θα έχετε  πολλές  ευκαιρίες  για αναθεωρήσεις  και  επανεξετάσεις  σε παλιότερες  ιδέες  και στόχους  που είχατε  ώστε να τις οργανώσετε  και να τις προωθήσετε , αλλά  και σε θέματα  σχέσεων  με άτομα του  παρελθόντος  και μέσα  από το κοινωνικό σας περιβάλλον  που μπορεί να επανέρθουν  και να  επανεξετάσετε  ώστε να προχωρήσετε  σε  σταθεροποιήσεις μετά τις 15/05. Για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  ο  Άρης  στο δεκαήμερο σας,  σας  δίνει ώθηση  να δραστηριοποιηθείτε  προς όλους   τους  τομείς .

ΛΕΩΝ:  Για  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου  είσαστε  σε φάση  αναθεωρήσεων  και επανεξετάσεων  σε θέματα  που αφορούν τα επαγγελματικά  σας  αλλά και τα οικογενειακά  που σας  είχαν απασχολήσει  στο παρελθόν.  Για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα προκληθούν απρόβλεπτα  ξαφνικά γεγονότα  που θα σας αποσυντονίσουν  όσον  αφορά συνεργασίες  που μπορεί  να προκληθούν ρήξεις  αλλά και σε θέματα  οικογενειακά . Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  ο Δίας  από το φιλικό σας  ζώδιο  του Κριού σας  ανοίγει  τους  ορίζοντες  σας  και σας ωθεί  να διευρύνετε  τις γνώσεις  σας  αλλά και να ταξιδέψετε και να επεκταθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ : Για  εσάς  τους Παρθένους  κα ειδικά  του  πρώτου  δεκαημέρου  θα σας  δοθεί  η ευκαιρία  να επανεξετάσετε  θέματα που αφορούν  σπουδές , μάθηση , που είχατε αφήσει  στη  μέση, θέματα ταξιδιών  αλλά και  τις σχέσεις  με συγγενείς , αδέρφια, ξαδέρφια  αλλά  και στόχους  και φιλοδοξίες  που είχατε  στο παρελθόν  και δεν προωθήσατε . Επίσης θα σας δοθεί  η ευκαιρία  να επανεξετάσετε σε φιλικό επίπεδο  άτομα και καταστάσεις αλλά  και  σχέσεις  και συνεργασίες   του παρελθόντος   δίνοντας   τη δυνατότητα σταθεροποίησης  μετά τις 15/05. Για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου ο Άρης  στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου σας δραστηριοποιεί  και σας κάνει πιο κοινωνικούς, γνωρίζοντας  νέους  ανθρώπους  και σας  δίνει την δυνατότητα  να προωθήσετε  ιδέες  και στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Για  εσάς  τους ζυγούς  του πρώτου  δεκαημέρου  είναι μια καλή περίοδος  αναθεωρήσεων  και επανεξετάσεων  σε θέματα οικονομικών  και οφειλές  που έχετε προς τρίτους  δάνεια εφορίες , κληρονομικά  η οικονομικά  που διαχειρίζεστε  της  οικογένειας  σας , ώστε να βρείτε λύσεις  σε αυτά  που σας προβληματίζουν  από παλιά . Από την άλλη  είναι  ένα καλό  διάστημα  να  λάμψετε  στα επαγγελματικά  σας .  Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  πιθανόν  να υπάρξουν ανατροπές   με  τα οικονομικά  σας  και οφειλές  προς τρίτους  που θα σας αποσυντονίσουν . Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου ο  Δίας  απέναντι  σας , σας  ευνοεί  σε  σχέσεις  και συνεργασίες .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Για εσάς  του  πρώτου δεκαημέρου  αυτό  το διάστημα  είναι καλό να επανεξετάσετε σκέψεις  και  ιδέες  σε θέματα  που σας  είχαν απασχολήσει  στο παρελθόν  αλλά έρχονται  μπροστά σας  σε  ότι έχει να κάνει  με τα επαγγελματικά σας , συνεργασίες , τα οικονομικά σας  αλλά  και  τις σχέσεις  σας  σε προσωπικό  επίπεδο. Οπότε  θα σας δοθεί η δυνατότητα  να τα  δείτε  με άλλο μάτι  και  να σταθεροποιήσετε μετά τις 15/05 .Τώρα  για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  δεν αποκλείεται  να προκληθούν  απρόβλεπτα   γεγονότα   και  ρήξεις  σε σχέσεις  και συνεργασίες  που θα σας αποσυντονίσουν. Εσείς  του τρίτου δεκαημέρου ο  Άρης  από το φιλικό σας  ζώδιο  του Καρκίνου  σας  ωθεί  να ταξιδέψετε , να μετακινηθείτε  και να εμπλουτίσετε  τις γνώσεις  σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Για εσάς  τα  αισιόδοξα  παιδιά  και ειδικά  εσείς  του πρώτου δεκαημέρου έχετε  αρχίσει  να  νιώθετε  τις πιέσεις  του Κρόνου σε θέματα που αφορούν το σπίτι ,την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία  σας όπου πρέπει  να βάλετε  τάξη . Επίσης  καλό  θα είναι αυτό το διάστημα  να επανεξετάσετε  θέματα  τις εργασίας σας  είτε με  συνεργάτες  η συναδέρφους  αλλά  και θέματα  με  την υγεία  σας  η την φυσική σας κατάσταση. Από την άλλη μπορεί να ισορροπήσετε με θέματα οικονομικών  και να  διευθετήσετε εκκρεμότητες . Τώρα  για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου μπορεί  να  προκύπτουν  έξοδα  που σας  αποσυντονίζουν  αλλά  έχετε  και  την εύνοια  του Δία  στο ερωτικό σας κομμάτι  που σας  αναζωογονεί .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Για  εσάς  τους  Αιγόκερους  και κυρίως   του πρώτου  δεκαημέρου  θα σας  δοθεί  η ευκαιρία  να αναθεωρήσετε  σκέψεις  και  ιδέες που είχατε  στο παρελθόν  για τα δημιουργικά  σας σχέδια , αλλά  και επιστροφές  ερωτικών  συντρόφων  που μπορεί  τώρα να δείτε  με άλλο  μάτι αλλά  και  παλιές  συνεργασίες . Όλα  αυτά  είναι μέσα  στο πρόγραμμα όπου μπορείτε  να επανεξετάσετε  και να σταθεροποιήσετε  αργότερα μετά τις 15/05. Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου κινητοποιήστε  σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων , έχοντας  και  την εύνοια  του Δία  σε οικογενειακά  θέματα ,σπιτιού η ακίνητης  περιουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Για  εσάς   τους  Υδροχόους  του  πρώτου  δεκαημέρου  καλό θα είναι  αυτό το διάστημα να  επανεξετάσετε  οικογενειακά θέματα  η θέματα  με το σπίτι  η την ακίνητη περιουσία σας  που σας  είχαν απασχολήσει  στο παρελθόν  και κατά επέκταση  και επαγγελματικά θέματα  ώστε  να σταθεροποιήσετε  μετά  τις  15/05 . Ευνοϊκές  συνθήκες  επικρατούν  στο χώρο  τις εργασία σας  αλλά  και στην καθημερινότητα σας . Τώρα για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  πιθανό να προκύψουν  απρόβλεπτα   γεγονότα που  θα σας ξαφνιάσουν  και αποσυντονίσουν προκαλώντας  ρήξεις   και αστάθεια  αλλά και  επιθυμία  για ανεξαρτησία . Για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  υπάρχει  η εύνοια  του Δία  από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού  που σας  δίνει ευκαιρίες  να επεκτείνετε   τον κοινωνικό σας κύκλο  και να προωθήσετε  στόχους  και φιλοδοξίες.

ΙΧΘΥΕΣ : Για  εσάς  τα γλυκά ψαράκια  του πρώτου δεκαημέρου θα σας δοθούν  ευκαιρίες να επανεξετάσετε  σκέψεις  και  ιδέες  του παρελθόντος  για να προωθήσετε τα σχέδια σας , να επανεξετάσετε  σχέσεις  με συγγενείς , αδέρφια , ξαδέρφια  αλλά  και σχέσεις  και συνεργασίες  που σας  είχαν απασχολήσει  στο  παρελθόν  ώστε να μπορέσετε  να σταθεροποιήσετε  μετά  τις  15/05,  αλλά  και καινούργιες   σχέσεις  που μπορεί  να προκύψουν  καλό θα είναι  να  μην βιαστείτε . Τέλος  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  ο  Άρης  από  το φιλικό σας ζώδιο  του Καρκίνου  στο δικό σας  δεκαήμερο  σας  δραστηριοποιεί στο ερωτικό  παιχνίδι  αλλά  και στο να προωθήσετε  τα δημιουργικά  σας σχέδια.

f: Efi  Tsilidou