Φωτό: Βασίλης Παναγιώτου – Χρήστος Μπίκας – Γιώργος Μπίκας – Αντώνης Ρέμος
Με ένα λαμπερό opening party οι ιδιότητες του νέου premium steak house – salumeria – deli “Dacristo” Αντώνης Ρέμος, Χρήστος και Γιώργος Μπίκας και Βασίλης Παναγιώτου υποδέχθηκαν πλήθος επώνυμων καλεσμένων της δημόσιας ζωής της Θεσσαλονίκης, αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και τους πιο απαιτητικούς foodies, που έχουν ήδη αγαπήσει τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της πόλης. Η βραδιά κορυφώθηκε με το κόψιμο της κορδέλας από τους επιχειρηματίες, όπως συνηθίζεται, σημαίνοντας την αρχή για ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
1 2
Φωτό 1: Άγγελος Χαριστέας – Γιώργος Μπίκας – Αντώνης Τσαπατάκης – Αντώνης Ρέμος – Χρήστος Μπίκας – Βασίλης Παναγιώτου. Φωτό 2: Απόστολος Τζιτζικώστας – Βελισσάριος Χωρινός – Βασίλης Γκόγκος – Αντώνης Ρέμος – Νίκος Μακρόπουλος
To “Dacristo” της Παλαιών Πατρών Γερμανού με τις δύο εισόδους είναι ένα απόλυτα διαδραστικό food concept, που, σε επίπεδο αγοράς, έχει στοιχεία νεοϋορκέζικου deli shop. Έχει δυνατό εκτόπισμα σε επίπεδο κρέατος και premium προϊόντων από Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια αυθεντική salumeria-macelleria που διαθέτει από καφέ και brunch μέχρι deli με premium προϊόντα, μια πλούσια κάβα κρασιών και αλκοόλ κι ένα ολοκληρωμένο steak house!
Φωτό: Λάκης Γαβαλάς – Αγνή Τσάρα – Σάββας Σπαθαρίδης
Μπορείς, όμως, και να φας ή να πιείς σε μερικά από τα τραπέζια του, όσο οι άλλοι γύρω σου ψωνίζουν. Και το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς να προμηθευτείς ό,τι δοκιμάζεις. Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα Wine & Spirits Library, ένα μπαρ όπου θα μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και να επιλέξεις ένα μενού με πυρήνα τη haute κρεατοφαγία και τις premium κοπές. Στο κάτω επίπεδο θα υπάρχει ένα κελάρι με μοναδικές ετικέτες κρασιού, ένα δωμάτιο που θα φιλοξενεί μια συλλογή από πούρα, αλλά κι ένας πιο ιδιωτικός χώρος με μερικά μοναστηριακά τραπέζια.