Η απόλυτη γιορτή του καφέ, το Athens Coffee festival στο Γκάζι, στέφτηκε με επιτυχία!

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, όπου διεξαγόταν το Athens Coffee Festival. 120 εταιρίες καφέ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό,  προκειμένου το κοινό να μείνει ευχαριστημένο. Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται από το 2016, απευθύνεται σε επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι αναζητούν τις καλύτερες ποικιλίες καφέ για τα μαγαζιά τους αλλά και στον απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος ψάχνει την καλύτερη ποιότητα καφέ που θα απογειώσει την γεύση του.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου είχαμε πολλά events. Σεμινάρια και πάνελ συζητήσεων γύρω από τον καφέ, διαγωνισμούς αλλά και ενδιαφέροντα live. Χαρακτηριστικά ονόματα που ανέβηκαν στην σκηνή, για να διασκεδάσουν το κοινό με τις επιτυχίες τους, ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και το συγκρότημά του INCO, το Σάββατο, ενώ την Κυριακή την εμφάνισή της έκανε η πάντα δυναμική και ροκ, Ευρυδίκη!

Η διάθεση ήταν ανεβασμένη, με τον κόσμο να δείχνει ικανοποιημένος τόσο από τις πολλές επιλογές  καφέ που μπορούσε να δοκιμάσει, όσο και  από τα δύο συναρπαστικά  live, όπου μπορούσε να χορέψει και να τραγουδήσει. Να σημειώσουμε επίσης, ότι έγιναν Πανελλήνια πρωταθλήματα barista τα οποία ανέδειξαν τις μοναδικές δεξιότητες των διαγωνιζόμενων και άφησαν πολύ όμορφες εντυπώσεις στο κοινό.

Για όσους δεν πρόλαβαν να παρευρεθούν να πούμε  ότι η έκθεση συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Σας συνιστούμε λοιπόν να  σπεύσετε να επισκεφτείτε την έκθεση για να δοκιμάσετε μοναδικές ποικιλίες καφέ από κοντά, σε μια όμορφή και χαλαρή ατμόσφαιρα!

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ