Η Βιβιάννα Γιαννούτσου παρουσιάζει το βιβλίο της “Παρ’το και καν’το δικό σου” στις 7 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο Μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας την Τετάρτη 7 Ιουνίου, ώρα 19:30.
Οπισθόφυλλο:
Τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Είναι οι στιγμές, οι άνθρωποι που μας συντροφεύουν, η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας, ή όλα αυτά μαζί;
Η Άννα Ηλιάδη γνώρισε από μικρή το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Έζησε την απώλεια και όλα όσα αυτή προκαλεί σ’ ένα έφηβο κορίτσι. Δίπλα της σε όλα ο Αλέξανδρος, ο άνθρωπος που της κρατούσε το χέρι, την έμαθε ν’ αγαπάει και ν’ αγαπιέται, αλλά και που την πλήγωσε με τον χειρότερο τρόπο.
Τώρα, η εικοσιπεντάχρονη πλέον Άννα, γυρίζει από το εξωτερικό και παίρνει μέρος σ’ ένα συνέδριο ως επιστήμων πλέον, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Ο αγαπημένος καθηγητής και μέντοράς της προσκαλεί στο ίδιο συνέδριο και τον Αλέξανδρο, φέρνοντάς τους ξανά σε επαφή για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους.
Η Άννα θα θυμηθεί όλους τους λόγους που την έκαναν ν’ αγαπήσει εκείνο το αγόρι στην εφηβεία της και θα μάθει με τον χειρότερο τρόπο ότι οι πιο απλές επιλογές μπορεί ν’ αλλάξουν ριζικά τη ζωή του ανθρώπου, καθώς έρχεται εκ νέου αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο. Θα καταφέρει να βρει τη δύναμη να συνεχίσει όταν όλα γύρω της μοιάζουν να καταρρέουν;
Ένα βιβλίο για τον έρωτα, την απώλεια, τα χαμένα όνειρα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Άραγε, τι είναι στ’ αλήθεια αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους;
Βιογραφικό της συγγραφέα:
Η Βιβιάννα Γιαννούτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού και του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ. Σήμερα εργάζεται ως χημικός σε μεγάλη χημική βιομηχανία στην Ελλάδα.
Η κλίση της στις τέχνες εκδηλώθηκε από μικρή ηλικία. Τριών ετών ξεκίνησε μαθήματα χορού τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα. Στην ηλικία των πέντε ξεκίνησε και η ενασχόλησή της με το θέατρο, και πλέον είναι φοιτήτρια της ανωτέρας δραματικής σχολής «Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος». Έχει λάβει μέρος σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, με πιο σημαντική την «Ανάμνηση Σμύρνης», παράσταση που ανέβηκε στο Ηρώδειο Θέατρο.
Η αγάπη της για το γράψιμο ξεκίνησε στα δώδεκα, όταν ένιωσε για πρώτη φορά την ανάγκη να μεταφέρει σε κείμενο τα συναισθήματά της. Έχει γράψει διηγήματα, μικρά μυθιστορήματα, ενώ έχει λάβει μέρος σε λογοτεχνικούς και ρητορικούς διαγωνισμούς όπου έχει διακριθεί.
Το «Πάρ’ το και κάν’ το δικό σου» αποτελεί το πρώτο της μεγάλο μυθιστόρημα, για τη συγγραφή του οποίου άντλησε έμπνευση από τα προσωπικά της βιώματα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
Πληροφορίες έκδοσης:
Τίτλος: Πάρ’ το και κάν’ το δικό σου
Συγγραφέας: Βιβιάννα Γιαννούτσου
Σελ. 294
Διαστάσεις 14Χ21
Τιμή: 15,00 €
ΙSBN: 978-618-5520-69-4
Ημερ. Κυκλοφορίας: 5/2023
Κωδικός: 23195