Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ – ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΟΔΗΣΣΟΥ -ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από 21 έως 29.09.2024

Το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας Οδησσού παρουσιάζει την Κοκκινοσκουφίτσα σε χορογραφία του Σεργκί Ντοτσένκο και της Γιανίνα Κισελόβα. Μια παράσταση παραμυθένια, ιδανική για όλη την οικογένεια, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια που δημιούργησαν οι βραβευμένες Νατάλια Μπεβτζένκο-Ζίνκινα και Ολένα Μάρεϊτσεβα. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα μπαλέτο φαντασμαγορικό με εντυπωσιακά εφέ.

Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Σολίστ και οι Κορυφαίοι του περίφημου χορευτικού συνόλου, το οποίο μετρά πάνω από διακόσια χρόνια πορείας και δημιουργικής σύμπραξης με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως άλλωστε και η ιστορική Εθνική Όπερα της Οδησσού. Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από πέντε ετών.

«Η Κοκκινοσκουφίτσα»
Μπαλέτο σε δύο πράξεις
Βασισμένο στο παραμύθι του Charles Perrault

«Η Κοκκινοσκουφίτσα»Μπαλέτο σε δύο πράξειςΒασισμένο στο παραμύθι τουCharlesPerraultΜΟΥΣΙΚΗΑdolphe Adam, Ludwig van Beethoven,Giuseppe Verdi, Charles Gounod, Paul Mauriat,GioachinoRossini, Johann StraussΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑSergiy Dotsenko, Yanina KyselovaΛΙΜΠΡΕΤΟSergiy Dotsenko, Yanina KyselovaΣΚΗΝΙΚΑNatalia Bevzenko-ZinkinaΚΟΣΤΟΥΜΙΑOlenaMareychevaΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣSvetlana Antipovaβραβευμένη καλλιτέχνης της ΟυκρανίαςΜε τους Κορυφαίους, τους Σολίστ και το Corps de Ballet του Μπαλέτου της ΕθνικήςΌπερας της Οδησσού.Συμμετέχουνμαθητές της Ακαδημίαςτου Εθνικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Όπεραςτου Μπαλέτου της Οδησσού.ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗCHTΜέγαρο Μουσικής Αθηνών