Λαμπερή βραδιά στο New Season Summer Party του ’’Mandala Seaside Luxury’’ στον απόλυτο προορισμό της Βορείου Ελλάδος!

Φωτό: Γιώργος Μπατσίλας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κωνσταντίνος Βασάλος

Το εντυπωσιακό beach – cocktail – restaurant στην παραλία της Κατερίνης ’’Mandala Seaside Luxury’’, μόλις μισή ώρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν με ένα λαμπερό party και το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι του ιδιοκτήτη Γιώργου Μπατσίλα, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, για να δοκιμάσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του έμπειρου και καταξιωμένου chef Γιώργου Κωστή και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονη σαμπάνια Moët & Chandon. Κατα τη διάρκεια της βραδιάς, ένα μοναδικό δεκάλεπτο show με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισε τον ουρανό της Πιερίας, δημιουργώντας ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό, που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

1      2

Φωτό 1: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κωνσταντίνος Βασάλος – Δήμητρα Μπετάκη – Χάρης Σιανίδης – Γιώργος Μπατσίλας – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Φωτό 2: Άποψη του “Mandala Seaside Luxury”

Το “Mandala Seaside Luxury” είναι το απόλυτο place-to-be της Μακεδονίας, με μεσογειακή fusion κουζίνα από τον γνωστό chef Γιώργο Κωστή, με αστέρι Michelin, και με western-style sushi του Lin Guang. Η interior και industrial designer Δήμητρα Μπετάκη που εμπνεύστηκε εξ ολοκλήρου τον χώρο, δημιούργησε έναν εντυπωσιακό σκηνικό μοναδικής αισθητικής, με μεσογειακές αρχιτεκτονικές επιρροές και έντονα καλοκαιρινά vibes, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και πολυεπίπεδο, για να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει στην αχανή ακτογραμμή της Πιερίας. “Mandala” σημαίνει κύκλος και σηματοδοτεί τη ζωή που ποτέ δεν τελειώνει, αντιπροσωπεύοντας το σύνολο, το Όλον. Η δύναμη του απείρου και της συνείδησης που περνάει τα όρια του ορατού και αγγίζει πτυχές πέρα και έξω από τη συνείδηση και το σώμα. Όταν ανακαλύψει κανείς την ενέργεια της “Mandala” τα πάντα μοιάζουν διαφορετικά, για αυτό και στο σήμα του beach – restaurant συνυπάρχουν τρεις κύκλοι σε απόλυτη αρμονία και κίνηση.