ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΤΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ MAJESTY QUEEN, ΣΤΟ CT GARDEN BY CHRISTMAS THEATER, ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Ένα υπερθέαμα με πάνω από 500.000 θεατές σε όλο τον κόσμο! Μια συναυλία που, τα  τέσσερα τελευταία χρόνια, λαμβάνει χώρα στο City Garden στο Γαλάτσι και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις! Μια εξαιρετική tribute band, για ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, τους Queen! Αν βάλεις μέσα σε αυτά και την άψογη διοργάνωση της βραδιάς σε έναν όμορφο και ειδυλλιακό χώρο, καταλαβαίνεις ότι αν δεν έδωσες το παρόν, απλά έχασες!  

Για δύο ώρες οι Majesty Queen έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποζημιώνοντας όσους , εν μέσω καύσωνα, έσπευσαν να τους δουν από κοντά. Ήταν τέτοια η αλληλεπίδραση με το κοινό που, όπως σημείωσε και ο Seth Daniels (Frontman του συγκροτήματος), θα μπορούσε να επαναλαμβάνει την παράσταση «κάθε εβδομάδα», ενώ μπορούσε να διακρίνει οικεία πρόσωπα στο κοινό!  

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το κλασικό και ανεπανάληπτο Bohemian Rhapsody”,  το “We Will Rock You, το χιλιοτραγουδισμένο  We Are the Champions ή μήπως το “Hammer to Fall”, το Under Pressure και τον ύμνο Love of My Life(που παίχτηκε για πρώτη φορά σε συναυλία της μπάντας στην Ελλάδα); Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακούστηκε και το Keep Yourself Alive που ήταν ουσιαστικά το πρώτο single με το οποίο οι Queen συστήθηκαν στο κοινό τη δεκαετία του 70! Συνολικά θα λέγαμε, ότι  ήταν μια βραδιά που οι, καλά μυημένοι στους Queen, fans απόλαυσαν και με το παραπάνω, ενώ θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους συντελεστές για την ενέργεια τον ενθουσιασμό αλλά και τις φωνητικές τους δυνατότητες, που θύμισαν πολύ το θρυλικό συγκρότημα!  

Για την ιστορία να πούμε ότι τo Majesty Queen είναι ένα δίωρο show αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα αλλά και στην ψυχή της μεγάλης αυτής μπάντας, σε έναν από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς του πλανήτη, το Freddie Mercury, μια εκκεντρική προσωπικότητα του κόσμου της μουσικής, με μαγνητική παρουσία επάνω στη σκηνή. 

Το αφιέρωμα δημιουργήθηκε από ανθρώπους λάτρεις του συγκροτήματος, οι οποίοι βασίζονται στις iconic εμφανίσεις των Queen. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, αυτός είναι ο δικός τους μοναδικός τρόπος να αποδώσουν φόρο τιμής στο θρυλικό συγκρότημα και ταυτόχρονα ευελπιστούν κάθε φορά να προσφέρουν στο κοινό τους μία διαφορετική εμπειρία! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από κοινό και κριτικούς το πιο επιτυχημένο αφιέρωμα όλων των εποχών! Το Majesty Queen είναι το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen, το οποίο εδώ και μια δεκαετία κάνει τον γύρο του κόσμου και ενθουσιάζει όλους τους θαυμαστές του μοναδικού ροκ συγκροτήματος! 

INFO: 

Majesty QUEEN «We Will Rock You…» 

Τρίτη 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 

CT GARDEN by Christmas Theater 

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 

Επικοινωνία – Γραφείο Τύπου CT: Μαρκέλλα Καζαμία  

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος