ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 5η PROPONTIS EXPO ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Propontis Expo, 1-4 Αυγούστου, στην Προβλήτα των Νέων Μουδανιών. Μια διοργάνωση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Μουδανιών και με τη συμμετοχή πλήθους εκθετών από όλους τους τομείς του Επιμελητηρίου και από όλη τη Χαλκιδική. 

Το παρών στην έκθεση, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Χαλκιδικής τα Νέα Μουδανιά, έδωσαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι  της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και φυσικά πλήθους κόσμου, επισκεπτών της έκθεσης. 

Μετά τον αγιασμό που πραγματοποίησε ο πατέρας Συνέσιος, αλλά και τον σύντομο χαιρετισμό του με θετικά μηνύματα για τους διοργανωτές και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, τονίζοντας πως αποτελεί τιμή και ευκαιρία για το Δήμο η πετυχημένη αυτή ετήσια διοργάνωση, που αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα της περιοχής και τονώνει την τοπική οικονομία. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και Τομεάρχης Παραγωγικών Φορέων της ΠΚΜ Γιάννης Κουφίδης αναφέρθηκε στη δυναμική των συνεργειών και συνεργασιών, που έχει αναπτύξει το Επιμελητήριο κατά την παρούσα Διοίκηση ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη για τον τόπο. 

Ιδιαίτερη τιμή για τον Πρόεδρο Γιάννη Κουφίδη  το ΔΣ και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνολικά, η παρουσία στην εκδήλωση του Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Τάκη Λουζιώτη, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ενθουσιασμένος με τη διοργάνωση, τις συνεργασίες και συνέργειες που αναδεικνύονται από τη δράση, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “οι φορείς θα πρέπει τα διαμάντια να τα κάνουμε κολιέ”. 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος αναφέρθηκε στη σημαντική συνεργασία με το Επιμελητήριο, που έχουν οι φορείς που εκπροσωπεί, μέσα από στοχευμένες δράσεις, όπως το TASTE HALKIDIKI, ενώ δήλωσε ότι ο τουριστικός και γαστρονομικός χάρτης, τον οποίο πρόσφατα εξέδωσε το Επιμελητήριο αποτελεί εργαλείο και θα τοποθετηθεί και στα ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης. 

Χαιρετισμό για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών απηύθυνε το μέλος Μαριάνθη Κατσού. 

Παρών και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης που τιμά την εκδήλωση κάθε χρόνο με την παρουσία του και απηύθυνε επίσης σύντομο χαιρετισμό συγχαίροντας τους διοργανωτές. 

Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχαν οι  Αρζουμανίδης Γιάννης, Ρούζιος Χρήστος , Παπαγιάννης Χρήστος και Μαυροφρύδη Βαρβάρα που ανέλαβε και την παρουσίαση της εκδήλωσης. Με την παρουσία της τίμησε επίσης η Πόλυ Αλεξιάδου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου  Νικόλαος Παπαπαναγιώτου.  

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους τις επιχειρήσεις : 

NMAK FITNESS – ΜΑΚΡΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  

ZERO WEB & GRAPHICS – VOCHINA THEODORA MIHAELA TOY GICA  

ΑΤΣΕΜΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

ΖΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΕΝΗ – GOLDEN TREE 

ΣΙΜΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΜΕΤΡΟΝ – ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙ.Κ.Ε. 

ΜΗΤΚΟΥ ΧΑΪΔΩ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ 

ΝΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ 

LAVAKAMIN – ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 

BOULAKIS HONEY & MORE – ΣΜΑΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 

VALTINGER – ECKHARDT MISALTI CHRISTINA TOY ALBRECHT 

ΜΕΛΟΙΔΑ – ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ 

ΒΙΒΛΙΑ ΟΙΩΝΟΣ – ΨΑΘΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

V FOR VEGAN – ΦΑΦΕΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

UPPER DEVELOPMENT EE  

TSELIKA GROUP IKE 

ΤΣΑΜΟΥΡΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΚΕΡΙΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ 

ΠΕΡΙΑΠΤΟΝ – Σ.ΛΙΝΑΡΔΗΣ -Δ. ΜΟΥΤΑΦΗ & ΣΙΑ ΟΕ 

THRAKI MAR – ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ  

ΓΙΩΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ, ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνεχίζει να στηρίζει σταθερά τις επιχειρήσεις της Χαλκιδικής με στόχο την εξωστρέφεια και την τοπική οικονομική ανάπτυξη.