ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος

Η χτεσινή βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τα είχε όλα. Ένα ανανεωμένο Πάνο Μουζουράκη να ερμηνεύει υπέροχα τις μεγάλες του επιτυχίες. Την ταλαντούχα τραγουδοποιό  και «πουλέν» του (όπως την χαρακτήρισε) Μαρία Σακελλάρη με την οποία ερμήνευσαν μαζί  τα  τραγούδια «Τερατάκια της τσέπης» και «Φωτόσπαθο».

Είχαμε και μια παρουσία έκπληξη, αυτή του γνωστού καλλιτέχνη Μανώλη Φάμελλου, ο οποίος είναι φίλος του γνωστού τραγουδιστή αλλά έχει γράψει στίχους και μουσική σε αρκετά τραγούδια του. Ο Μανώλης Φάμελλος ερμήνευσε ιδανικά την επιτυχία του «Η ευτυχία είναι αυτό» ενώ συνόδευσε φωνητικά τον Πάνο Μουζουράκη στην επιτυχία του «Αύγουστος» του οποίου είχε γράψει τους στίχους αλλά και τη μουσική.

Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του γνωστού καλλιτέχνη στην προ λίγων ημερών γεννημένη κορούλα του, της οποίας αφιέρωσε το τραγούδι του  «Μη βιαστείς» (… να φύγεις μακριά από μένα) εξηγώντας ότι παλαιότερα αυτο το τραγούδι (σε στίχους και μουσική του Θάνου Παπανικολάου) το αφιέρωνε στο παιδί που έκρυβε (και συνεχίζει να κρύβει μέσα του) κάτι το οποίο άλλαξε από φέτος που έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η Βραδιά έκλεισε, μετά από την δίωρη συναυλία, με τον κοινό να αποχωρεί ικανοποιημένο και γεμάτο από υπέροχους ήχους και μελωδίες. Στα highlight της βραδιάς η αλληλεπίδραση του Πάνου Μουζουράκη (και) με τις μικρές ηλικίες τις οποίες και ξεσήκωσε με μεγάλη επιτυχία!

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ