Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς: Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης;

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας και συζήτηση για τα Βαλκάνια με τίτλο Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης; και ομιλητές τους κυρίους Αλέξανδρο Μαλλιά, Πρέσβη επί τιμή, πρ. Πρέσβη της Ελλάδος σε Ουάσιγκτον, Σκόπια και Τίρανα, Γιώργο Χρηστίδη, Καθηγητή στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Δρ. Χρήστο Τεάζη, Αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Συντονιστής της εκδήλωσης ο κύριος Γιάννης Χαραλαμπίδης Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Radiome.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος αφού ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους και τα Μέλη για την παρουσία τους, ευχαριστεί και τον εμπνευστή της εκδήλωσης κύριο Ευάγγελο Σ. Μαρινάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πρόδρομος Ναυτικά Πρακτορεία και COO της Island Oil, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξης τους στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, παρευρέθηκαν και οι 3 εκλεκτοί Χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά:

Από την χορηγό ναυτιλιακή εταιρεία, GRID SHIPPING, ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας Δρ. Πάνος Φασουλής και ο CEO κύριος Σπύρος Τόγιας.

Ο κύριος Πάρις Κ. Ξανάλατος, Director της TIDE LINE INC.

Ο κύριος Κοσμάς Μακρυγεώργος, Principal and Director της Unibros Shipping Corporation.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών στους επίτιμους προσκεκλημένους ομιλητές.