ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ME THN ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Stroryville Ragtimers

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

O Μικρός Κεραμεικός  ολοκληρώνει με επιτυχία τις μουσικές βραδιές του με δύο τελευταίες συναυλίες, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου με την Ευσταθία και την  1η Οκτωβρίου με τους Stroryville Ragtimers.

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

29 & 30 Σεπτεμβρίου 2023
ώρα έναρξης: 21.00

Η τραγουδοποιός και θεατρική συγγραφέας Ευσταθία θα εμφανιστεί με τους αγαπημένους της συνεργάτες για δύο βραδιές στο θέατρο «Μικρός Κεραμικός» στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Με ακουστική και jazzy διάθεση η Ευσταθία θα παρουσιάσει στους φίλους της τα παλιά γνωστά της τραγούδια αλλά και τα καινούργια της τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «γένους θρυλικού» καθώς και κείμενα από το ομώνυμο καινούργιο βιβλίο της.

Μαζί της οι γνωστοί μουσικοί της συνεργάτες αλλά και διάφοροι φίλοι της από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής που θα έρθουν να την σιγοντάρουν αναπάντεχα μα πολύ ευχάριστα. Κι όλα αυτά σε έναν καινούργιο χώρο που ευνοεί τις φωτεινές συναντήσεις και υπόσχεται έναν πολύ ενδιαφέροντα καλλιτεχνικό χειμώνα.

Πλήκτρα: Χάρης Μπότσης

Κοντραμπάσο, φωνητικά: Γιώργος Βεντουρής

Βιολί: Μελίνα Ντελίκου

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/eystathia-mikros-kerameikos/?lang=el

The Stroryville Ragtimers 
play Woody Allen
music and songs from his movies
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Οι ταινίες του Woody Allen, το χιούμορ, οι χαρακτήρες και οι ιστορίες των ταινιών αυτών αποτελούν εδώ και χρόνια πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς για τα μέλη των Storyville Ragtimers. To γκρουπ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε εμβληματικά μουσικά κομμάτια από σχεδόν όλη τη φιλμογραφία του Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη. Από το Sleeper μέχρι το Blue Jasmine και από το Radio Days μέχρι το Midnight in Paris οι Storyville Ragtimers επιλέγουν κομμάτια των Django Reinhardt, Benny Goodman, Louis Armstrong, Cole Porter, George Gershwin κ.α.
The Stroryville Ragtimers:
Γιάννης Καραγιαννάκης – τρομπέτα
Κωστής Βαζούρας – Σαξόφωνο, κλαρινέτο
Μελέτης Πόγκας – κιθάρα, μπάντζο, φωνή
Βασίλης Τζαβάρας – κιθάρα, πιάνο, φωνή
Μάνος Λούτας – κοντραμπάσο

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/the-storyville-ragtimers/

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Eπιμέλεια προγράμματος: Βασίλης Κωνσταντουλάκης