Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση, σε ενωτικό κλίμα, του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπό τον Αλέξη Τσίπρα και σε συνεργασία με τον Πολιτικό Σχεδιασμό του κόμματος.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδρίαση η Κεντρική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατά την οποία θα αποτιμηθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και θα εξεταστούν οι αναγκαίες αλλαγές στον δρόμο προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Όπως έγινε γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας  θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά δεν θα κάνει χρήση της διερευνητικής εντολής που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρόεδρος του κόμματος ήδη από χθες το βράδυ  της Κυριακής ανακοίνωσε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα αλλαγές στη στρατηγική και στον προσανατολισμό του κόμματος ενόψει των δεύτερων εκλογών. Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή του δήλωση είχε σημειώσει ότι «οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου.  Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη».

22.5.2021