Στη διαδικασία των playoffs για τις θέσεις 5-8 θα μπει ο Ατρόμητος, καθώς με την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League τερμάτισε στην 7η θέση.

 Αν και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 90′ με κεφαλιά του Μαξίμοβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, ο Ατρόμητος κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση που του δίνει το εισιτήριο για τα playoffs στις θέσεις 5-8.

Ο Γιουμπιτάνα έπειτα από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια από Αθανασίου, Καλοσκάμη και Ουάρντα κατάφερε με ιδανικό πλασέ στο 77′ να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 90′ με την κεφαλιά του Μαξίμοβιτς από την καρδιά της μεγάλης περιοχής.