Ο δήμος Βόλου προειδοποιεί για «σφράγισμα» του Πανθεσσαλικού σταδίου

Προειδοποίηση για την περίπτωση που εμφανιστούν οπαδοί των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας απηύθυνε ο δήμος Βόλου. Με αποψινή (23/5) ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας υπογραμμίζει ότι:

«Τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους “Βανάκια” έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ και την Αστυνομία να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεση στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ οπαδικών στρατών και όλοι ας το συνειδητοποιήσουν. Είναι ντροπή να μην μπορεί να γίνει σε μια φιλήσυχη και ειρηνική πόλη, όπως ο Βόλος, ένας αγώνας ποδοσφαίρου  – γιορτή για το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν είναι κεκλεισμένων των θυρών».

235.2023