Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, δεν έφτασαν ποτέ στο γκολ που θα έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι και να τους δώσει τη νίκη για το απόλυτο στις αναμετρήσεις τους.

Από νωρίς ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει τον έλεγχο της μπάλας στο ματς. Στο 20′ κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του καλή στιγμή, όταν ο Έσε έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βέλντε προσπάθησε να μπει στη φάση και να πλασάρει αλλά δεν τα κατάφερε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Έσε έκανε νέο σουτ με τον Τσάβες να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο 40′ ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη του ευκαιρία σε σουτ του Μαυρία από πλάγια θέση δεξιά και κατέληξε άουτ. Στο 42′ ο Μαρτίνς σέντραρε από τα δεξιά, ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας μπλόκαρε ξανά, ενώ στο 43′ η κεφαλιά του Μπουζούκη πήγε άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία καλή στιγμή στο ημίχρονο, όταν στο 44′ ο Ορτέγκα έκανε το γύρισμα από τ’ αριστερά με τον Βέλντε να κάνει το σουτ και ο Τσάβες αντέδρασε και πάλι σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καλύτερος και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών. Στο 57′ ο Ελ Κααμπί εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού, πήρε την μπάλα και πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που έκανε «κόπηκε» προτού περάσει τη γραμμή για το γκολ. Λίγο αργότερα, στο 66′, ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρτίνς πήρε την κεφαλιά και παρά το γεγονός πως ο Τσάβες ήταν εκτός θέσης από λανθασμένη έξοδο, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Συνέχισε ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες του και στο 72′ ο Ροντινέι έκανε το σουτ με το αριστερό με τον Τσάβες να διώχνει, ενώ στο 86′ η μπάλα στρώθηκε στον Ολιβέιρα όμως το σουτ που δοκίμασε πήγε δίπλα από την εστία της ομάδας του Αγρινίου. Στις καθυστερήσεις οι «ερυθρόλευκοι» είχαν άλλες δύο ευκαιρίες, στο 90+2′ ο Κάρμο έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά με τον Ελ Κααμπί να πιάνει την κεφαλιά και να πηγαίνει ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά το σουτ του Μαρτίνς στην κίνηση επίσης δεν είχε τον επιθυμητό στόχο.

Έτσι έμεινε το 0-0 στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», παρά τις πολλές ευκαιρίες του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα (61′ Κάρμο), Ντόη, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Έσε, Στάμενιτς (62′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (62′ Γουίλιαν), Τσικίνιο (62′ Ολιβέιρα), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Σιελής, Μπουζούκης (77′ Μαρτίνες), Μλάντεν, Σίλβα Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεζ, Μπελεβώνης (70′ Λουίς), Ντίαζ (62′ Ροά), Λομονάκο (76′ Μαϊντέβατς).

15.9.2024