Ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιάννης Ταυλάς στο «Papagalos live bar» στη Θεσσαλονίκη

Ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιάννης Ταυλάς μας προσκαλούν στο «Papagalos live bar» στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 26 Μαΐου για να μας παρουσιάζουν τα δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία!

Από την “Τράτα” του Θανάση Παπακωνσταντίνου και το παραδοσιακό τραγούδι της Κάσου “Αφούσης” έως το “Μόνο ψέματα” του Φοίβου Δεληβοριά και το “Νωρίς” από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τα Ημισκούμπρια, ο Γιάννης και ο Παντελής δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στον “Ατσίδα” και μας περιμένουν να την απολαύσουμε όλοι μαζί.

O Παντελής Κυραμαργιός στις αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησε το τέταρτο album του με τίτλο «Προσωρινά αιώνιοι» . Με φιλοσοφική και αυτοσαρκαστική διάθεση και με έναν ψύχραιμο πανικό να διακατέχει τον λόγο του προσφέρει ένα κοκτέιλ συναισθημάτων κωδικοποιημένο σε νότες και στιχάκια.

Ο τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Τραγούδια μίας χρήσης» και πότε με το «Αισιόδοξο τραγουδάκι» και πότε με το «Ρομαντικό» μας συστήνει τον μουσικό του κόσμο, γεμάτο γλυκόπικρο χιούμορ, διανθισμένο με πρόζες από ολίγον stand up comedy!

Παντελής Κυραμαργιός: φωνή, κιθάρα, πλήκτρα

Γιάννης Ταυλάς: φωνή, κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι

Θανάσης Μάντζαρης: πλήκτρα

Κυριακή 26 Μαΐου

Papagalos live bar

Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 5e

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6985663049