ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ…ΠΑ.Σ.Σ.Σ.Α: ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή της Συλλογικότητάς μας (Πανελληνια Συλλογικότητα Στήριξης, Στοργής και Αλληλεγγύης)
είναι πέρα της απλής υποστήριξης.
Αποτελεί μια αφοσίωση στη δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου και δίκαιου κοινωνικού πλαισίου.
Δεσμευόμαστε να παρέχουμε κατάλληλες λύσεις για τις ποικίλες ανάγκες των:
ηλικιωμένων στην Ελλάδα
ΑΜΕΑ
μεταναστών
προσφύγων
μονογονεϊκών οικογενειών
ατόμων με ψυχικά νοσήματα.
Στο επίκεντρο της δράσης μας βρίσκεται η προσφορά ουσιαστικής βοήθειας και η δημιουργία προγραμμάτων που ενισχύουν την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, καθώς και την κοινωνική ενσωμάτωση. Επιδιώκουμε όχι μόνο να προσφέρουμε λύσεις στις άμεσες ανάγκες, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι ευάλωτες ομάδες θα αναπτύσσονται και θα ευδοκιμούν.
Με διάθεση συνεργασίας και αλληλεγγύης, προσφέρουμε μια αγκαλιά στον αγώνα για την εξάλειψη των ανισοτήτων, προωθώντας παράλληλα την κατανόηση, τον σεβασμό και την ανεκτικότητα. Μέσω της δράσης μας, διαμορφώνουμε μια κοινωνία όπου κανείς δεν αφήνεται πίσω, ενισχύοντας τη ζωή και αυξάνοντας την ευημερία για όλους.
Στόχοι Μας
Οι δράσεις που σχεδιάζουμε αποκλειστικά για τα Μέλη μας αποτελούν έναν κρίσιμο πυλώνα στην προσπάθειά μας να ενώσουμε την κοινότητα των Μελών μας με την Πανελλήνια Συλλογικότητά μας.
Ο κύριος στόχος είναι να προσφέρουμε στα Μέλη την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν, να ανταλλάσσουν ιδέες και να αναπτύσσουν δεσμούς, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουμε την ουσιαστική συνεισφορά τους στη συνεχή εξέλιξη του Σωματείου μας.
Ανεξαρτήτως ηλικίας και ενδιαφερόντων, οι δράσεις μας λειτουργούν ως κοινός χώρος συνάντησης, ενθαρρύνοντας τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών.
Κάλεσμα Σε Όλους
Θέλουμε έναν κόσμο που όλοι θα λαμβάνουν κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη, όσο πιο γρήγορα γίνεται
Σας καλούμε να συμμετέχετε και να διαμορφώσετε μαζί μας αυτές τις εμπειρίες σε έναν ανοιχτό χώρο, όπου κάθε άτομο είναι καλοδεχούμενο χωρίς διακρίσεις. Μέσα από αυτήν τη συνεργατική διαδικασία, εδραιώνουμε το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινότητας, δημιουργώντας έναν περιβάλλον που ενδυναμώνει το κάθε άτομο.
ΔΩΡΑ ΚΟΝΤΩΝΗ.
24.6.2024