ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ KIDS RADIO FESTIVAL ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, στις 15 και 16 Ιουνίου, το Kids Radio Festival με την υποστήριξη του Kids Radio 88.6. Ένα φεστιβάλ που έχει μετατραπεί σε θεσμό τα τρία τελευταία χρόνια, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά αλλά και την ευκαιρία να αποκτήσουν δημιουργικές δραστηριότητες, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας. Από κοντά βέβαια και οι γονείς, που είχαν την ευκαιρία να συνοδέψουν και να περάσουν ευχάριστα κοντά στα παιδιά τους, σε ένα κλίμα ζεστό και άκρως οικογενειακό!

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μετατράπηκε σε έναν πολυχώρο όπου το κάθε παιδί μπορούσε να βρει στην κυριολεξία τα ΠΑΝΤΑ! Πλανητάριο, εργαστήρια για πειράματα, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο αλλά και Comedy Club, με τον διάσημο κωμικό Γ Χατζηπαύλου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον υπέροχο κόσμο του ραδιοφώνου, ηχογραφώντας τις φωνές τους, να παρακολουθήσουν live με την Kids Radio Band αλλά και να επισκεφτούν το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας «Κ. Κοτσανάς» μαθαίνοντας χρήσιμα πράγματα για τον Αρχαίο μας Πολιτισμό.

Για όσα παιδιά ήθελαν να δοκιμαστούν και σε λίγο πιο extreme δραστηριότητες, υπήρχαν μαθήματα αναρρίχησης αλλά και Bungee-Τραμπολίνο, που αν μη τι άλλο ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη! Επιπλέον οι μικροί μας φίλοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα αυτοάμυνας, τοξοβολίας ενώ υπήρχε και ειδική Πίστα Rollers!

Τέλος να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε στη θεατρική παράσταση από την Ομάδα Κοπέρνικος, που μαζί με την παράσταση του Γ Χατζηπαύλου πρόσφεραν άφθονο γέλιο στα παιδιά, στο κουκλοθέατρο, στο σινεμά, στην γωνιά του βιβλίου αλλά και στα μαγειρικά εργαστήρια από τον DJ Chef Σπύρο Παγιατάκη, αποκλειστικά για τους μικρούς μας μάγειρες!

Ήταν μια άψογη οργάνωση, που πέτυχε το σκοπό της στο έπακρο, καθώς παντού έβλεπες ευχαριστημένα παιδικά πρόσωπα και άκουγες χαρούμενες παιδικές φωνές!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους!

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος